Rouwvervoer

De laatste rit naar de bestemming

De laatste reis. Dat mag een bijzonder moment zijn. Bekijk op deze inspiratiepagina de mogelijkheden van het rouwvervoer en ontdek wat echt past bij jouw leven of dat van jouw dierbare.​

De rouwbus

“Stefan, luister, ik heb een belangrijke wens voor mijn vrouw,” zegt de man die tegenover me zit aan de tafel in hun woonkamer. Zijn vrouw ligt opgebaard aan de andere kant van de knus ingerichte kamer. Hij kijkt een kort moment naar haar en kijkt mij daarna met een vriendelijke blik aan. “Ik wil dat ze in zo’n bijzondere rouwbus wordt vervoerd naar haar laatste rustplaats. Zodat we met de hele familie om haar heen kunnen zitten. Ik heb ergens gelezen dat dit kan. Kun jij dat regelen?”

Ja, dat kunnen we regelen. 

Samen met de rouwbus naar het afscheid rijden, is een van de meest intieme momenten voor de familie en naasten van de overledene. En zo geldt dat eigenlijk altijd, voor elke wens die je hebt, ook als het gaat om rouwvervoer: we komen er samen uit. We kiezen voor wat past bij de overledene, de naasten en het budget.

Samen met de rouwbus naar het afscheid rijden, is een van de meest intieme momenten voor de familie en naasten van de overledene

Rouwvervoer hoeft niet zwart te zijn

De mogelijkheden voor de laatste reis zijn talrijk. Van de meest duurzame mogelijkheden zoals de bakfiets, elektrische auto’s, het paard-en-wagen tot de meer excentrieke varianten zoals een door Rene Guillot beschilderde auto. Misschien dacht je wel dat rouwvervoer altijd zwart moest zijn, maar ook dit is tegenwoordig niet meer zo.

Bekijk de mogelijkheden.
Wat spreekt jou aan?

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard