Afscheid nemen van een kind

​Verlies van een kind

Wanneer je afscheid moet nemen van je eigen kind, lijkt het bijna onmogelijk om dat verlies ooit in je leven te kunnen verweven. Toch is een waardevol afscheid de eerste belangrijke stap in dit proces. Hoe jong of oud je kind ook is, we zijn er in moeilijke tijden om je vanuit liefde te helpen.

Misschien is het wel het ergste wat er in je leven kan gebeuren.

Een kind hoort niet te overlijden. Een kind zou moeten opgroeien, genietend van een zorgeloze jeugd. Het verlies van een kind is iets wat niemand ooit mee wil maken. Misschien is het wel het ergste wat er in je leven kan gebeuren. Het overlijden van een kind veroorzaakt een onvoorstelbaar groot verdriet en roept veel verschillende emoties op.

Het voelt bijna onmogelijk om afscheid te nemen van je kind, maar jullie staan er niet alleen voor. Samen kunnen we vorm en inhoud geven aan een waardevol afscheid. Een mooi en persoonlijk afscheid waaruit je de troost en kracht kunt putten om dit verlies ergens in het leven te kunnen verweven.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard