Zorg na de uitvaart

Onze dienstverlening gaat verder na de uitvaart

Na een overlijden moeten er veel zaken afgehandeld worden, zoals bankzaken, verzekeringen, telefoonabonnement(en), social media profielen, etc. Als uitvaartbegeleiders weten we hoeveel erbij komt kijken om dit goed te regelen. Daarom ondersteunen we je hierbij, als onderdeel van onze dienstverlening.

Ontzorgen door nazorg

Als we je begeleiden, ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je op onze website in kunt loggen. Je komt dan in het NabestaandenLoket van jouw dierbare.

In dit nazorgdossier kun je alle opzeggingen, naamswijzigingen en contractovernames op één plek regelen. Je selecteert heel eenvoudig de organisaties waar je zaken wilt opzeggen of naamswijzigingen wilt aanvragen.

Tevens vind je in dit dossier alle benodigde informatie rondom het afwikkelen van de nalatenschap.

Rouw- en verliesverwerking

Loop je vast in je gevoel van gemis? Lukt het je niet om de draad zelf op te pakken? Maak je je zorgen om de gevoelens van je kind? Of die van je partner? Ook op het gebied van rouw en verlies helpen wij je op weg en brengen je, als je dit wenst, graag in contact met één van onze rouwbegeleiders of coaches.

Voor wie de behoefte heeft zijn er in onze regio ook verschillende activiteiten in de vorm van koffieochtenden, seizoenswandelingen en lotgenotengroepen.

Ook op het gebied van rouw en verlies helpen wij je op weg en brengen je.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard