Mijn laatste wens

Vind jij het ook belangrijk om verder te kijken dan de standaard mogelijkheden voor een uitvaart? Ieder leven is immers anders. Onze missie is dat het afscheid een treffend portret wordt van wie iemand was.

Nadenken over je uitvaart, waarom zou je dat doen?

De meeste mensen hebben wel een idee over het laatste stukje van de uitvaart: ‘Ik wil gecremeerd worden, de as mag uitgestrooid worden op zee, als dat zou kunnen.’ Of: ‘Nou, ik wil begraven worden, dan kunnen mijn kinderen me nog eens bezoeken.’ Maar meestal is er nog geen duidelijk beeld van alles wat daarvoor plaatsvindt.

Volgens ons is het juist in die periode voorafgaand aan de crematie of begrafenis zo belangrijk dat wensen kenbaar worden gemaakt. Dan ontstaat er namelijk rust en daarmee komt er ruimte voor goed afscheid nemen.

Tumulus Uitvaart

Rust

‘Wat moet je eigenlijk zeggen en vragen op het moment dat een dierbare nog niet weg is maar er al wel heel veel geregeld moet worden?’

Dat zei Anet, omdat zij samen met haar moeder en mij in gesprek was geweest over de uitvaart van haar vader. Voor haar voelde het gek om de wensen van zijn afscheid te bespreken terwijl hij nog bij hen was. Maar door vooraf vast na te denken over belangrijke keuzes, creëerden zij voor zichzelf veel rust op het moment dat hij overleed.

Op basis van onze ervaringen

Met zulke intense ervaringen in gedachten hebben we het boekje ‘Mijn laatste wens’ geschreven en gemaakt. Het is bedoeld om je aan het denken te zetten over de wensen voor je eigen uitvaart.

Je vindt in dit boekje veel inspiratie die van belang is voor de keuzes die je bij leven al kunt maken, of je kunt aangeven dit te willen overlaten aan je nabestaanden. Je kunt het boekje volledig invullen of het kan een middel zijn om in gesprek te gaan met je naasten, zodat zij weten dat je over je wensen nadenkt.

Schept een beeld van de mogelijkheden

De informatie die we hebben verzameld en de foto’s die we hebben laten maken, geven je een beeld van de verschillende mogelijkheden. Denk aan de locatie, de bloemen, de keuze tussen een wade, mand of kist. Maar ook aan opbaring in de Rouwhuiskamer in Huissen of thuis. En er is nog veel meer mogelijk.

Je kunt het boekje volledig invullen of het kan een middel zijn om in gesprek te gaan met je naasten.

Vraag hier het boekje aan

Vul het aanvraagformulier in en geef aan of je een gedrukt boekje per post of een digitaal in te vullen boekje per email wilt ontvangen. Dan zorgen wij ervoor dat je dit ontvangt.

Waneer je het boekje aanvraagt meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief die 1x per kwartaal verschijnt. Afmelden kan natuurlijk te allen tijde.

Hoe we met je gegevens omgaan lees je in de privacyverklaring

Neem contact op

Mocht je daarna behoefte hebben om je wensen te bespreken, wil je het boekje bij ons laten registreren, of heb je vragen, dan kun je contact opnemen en vrijblijvend een afspraak maken met ons. Een van ons komt graag bij je langs om kennis te maken en je vragen te beantwoorden.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard