Een smaakbeleving tijdens het afscheid

Het verzorgen van eten en drinken voor of na de uitvaartceremonie gaat verder dan simpelweg het regelen van catering. Het heeft een diepere betekenis en speelt een belangrijke rol bij het creëren van een betekenisvolle en troostende omgeving tijdens deze emotionele gelegenheid. 

Het delen van een maaltijd, hapjes of het uitbrengen van een toast na een uitvaart biedt de gelegenheid voor familie, vrienden en dierbaren om samen te komen, herinneringen te delen en elkaar te steunen. Het creëert een gevoel van verbondenheid en samenzijn in een tijd van verdriet.

Wat er gegeten en gedronken wordt is heel persoonlijk. Alles is mogelijk en het is mooi om in de voorbereiding samen op zoek te gaan naar wat de overledene zo kenmerkte rondom eten en drinken. Was hij een echte snoeperd of hield zij ervan om gezellig samen een borreltje te drinken? Nuttigde zij het liefst een uitgebreide Italiaanse lunch of hield hij van een biertje met een bitterbal? Na de uitvaart samen genieten van het eten en drinken waar de overledene ook zo van genoot, is een eerbetoon aan hem of haar en helpt bij het delen van dierbare herinneringen en het vieren van het leven.

Typerend voor de sfeer

De sfeer en omgeving van een uitvaartceremonie kunnen worden beïnvloed door het type voedsel dat wordt geserveerd. Koffie of thee met een koek of stuk taart geeft een hele andere sfeer dan het serveren van een uitgebreide lunch of een borrel. Bepaal dus eerst goed welke sfeer je belangrijk vindt voor dit moment en stem de catering daar op af.

Kiezen voor lokaal

Als Tumulus kiezen wij graag voor lokale ondernemers om mee samen te werken, ook als het om catering gaat. Het contact is persoonlijk en de kwaliteit altijd meer dan goed. Voor uitvaarten in en rondom Huissen werken wij regelmatig samen met La Differenza, De Kaasshop en de Brood Bar Buitenpoort

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard