Voor het overlijden

Voorbereiden op eigen uitvaartwensen of die van een dierbare.

Steeds meer mensen oriënteren zich al voor het overlijden op hun eigen uitvaartwensen of die van hun dierbare. Praten over de dood wordt gelukkig steeds gebruikelijker, al snappen wij ook heel goed dat het een lastig onderwerp blijft om te bespreken.

Op deze pagina’s geven we je verschillende mogelijkheden om de dood bespreekbaarder te maken. Dit vinden wij belangrijk, omdat verlies en rouw onlosmakelijk verbonden zijn met het leven.

Mijn laatste wens

Mijn laatste wens

‘Wat moet je eigenlijk zeggen en vragen op het moment dat een dierbare nog niet weg is maar er al wel heel veel geregeld moet worden?’
Dit boekje kan je helpen na te denken over je eigen uitvaart

Funeraire salon

Funeraire salon

Wij vinden het belangrijk om thema’s rondom de dood bespreekbaar te maken. Verlies en rouw zijn onlosmakelijk verbonden met het leven.

Vanuit die gedachte organiseert Tumulus vier keer per jaar een funeraire salon. Een avond met een lezing, omlijst door muziek. Om te inspireren, ervaringen te delen en te helpen om verlies te verweven in je leven.

De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart

Een uitvaart is een persoonlijk en uniek evenement, en daarom worden de kosten sterk beïnvloed door de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden. Hieronder noemen we enkele belangrijke punten met...

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Hoe zit het met de uitvaartverzekering? Laten we vooropstellen dat het altijd mogelijk is om zelf een uitvaartbegeleider te kiezen. Als je bijvoorbeeld een DELA-polis, of vergelijkbaar, hebt, kun je nog steeds bij...

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je inspiratie en nieuws ontvangen over uitvaarten? Abonneer je vrijblijvend op onze nieuwsbrief of volg ons via een van de social media kanelen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op een van de Funeraire salons.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard