Team Tumulus

Ons vaste team bestaat uit drie uitvaartbegeleiders, een gastvrouw en een medewerker onderhoud en beheer.

Het is voor ons heel fijn om als team te werken. We ervaren steun bij elkaar en hebben ook veel plezier in ons werk. Onze betrokkenheid bij elkaar en bij Tumulus zorgt ervoor dat we altijd met elkaar kunnen meedenken en elkaar verder helpen.

Tijdens het begeleiden van families zorgen we ervoor dat er voornamelijk contact is met één van ons. Een vast gezicht is prettig en geeft rust tijdens het regelen van een uitvaart. Achter de schermen staan we natuurlijk met het hele team voor je klaar om alles in goede banen te leiden.

Voor de families die wij mogen begeleiden, zorgen we in het contact met ons zo veel mogelijk voor één vast gezicht. Wel zo fijn tijdens het regelen van een uitvaart.

We stellen ons graag persoonlijk aan je voor:

Stefan Boddenberg

Al meer dan 5 jaar ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider en sinds november 2022 ben ik trotse eigenaar van Tumulus uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen. Een bedrijfsovername die in heel hoog tempo verliep vanwege ernstige ziekte bij mijn collega. Ik vertel er meer over op deze pagina.

Ik ben Stefan Boddenberg. Samen met mijn vrouw Thessa en onze drie kinderen woon ik in Arnhem.

Van origine ben ik verpleegkundige. In mijn werk in de zorg haalde ik veel voldoening uit het zorgen voor patiënten in de laatste levensfase. De overgang tussen leven en dood is zo ongrijpbaar, maar ook zo wonderlijk. Juist op dát moment van betekenis te kunnen zijn voor de stervende, maar zeker ook voor zijn of haar naasten, geeft mij veel voldoening. Het geeft zin en betekenis aan mijn leven.

De overgang tussen leven en dood is zo ongrijpbaar, maar ook zo wonderlijk

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig, als dirigent van mijn koor, achter de piano of door er heerlijk ontspannen naar te luisteren. Verder sport ik twee keer per week met mijn personal trainer. Vakanties, lekker eten en een goed glas wijn maken het leven soms nóg iets leuker.

Nu een team te mogen vormen van mooie, warme mensen, maakt het werken binnen Tumulus uitvaart zo fijn. Samen zorgen we voor een afscheid dat helemaal bij jou past.

Stefan Boddenberg
Loes Sanderink

Loes Sanderink

Wat voel ik mij trots dat ik dit vak mag uitoefenen! Twee jaar bij groots DELA en nu bij klein en persoonlijk Tumulus, een plek die mij beter past.

Mijn naam is Loes Sanderink. Jarenlang organiseerde ik maatwerkreizen naar Azië. Verbinden, luisteren en alles regelen van A tot Z. Voldoening: dat is wat ontbrak. En dat is precies wat ik nu voel als ik een familie mag helpen na een overlijden. Alles wat er dan op je afkomt, heb ik meegemaakt na het verlies van mijn vader.

Voldoening. Dat is precies wat ik nu voel als ik een familie mag helpen na een overlijden

Thuiskomen doe ik bij mijn man en twee kinderen. Reizen is nog altijd een grote hobby: de bergen en Italië zijn favoriet. Ik word blij van borrelen of eten met vrienden, yoga, wandelen en zweten bij de krachttraining.

Dat ik mag luisteren naar mooie, verdrietige, blije en kwetsbare verhalen maakt mij een dankbaar mens.

Gerrieke Drijfhout

Wat bijzonder, veelzijdig en warm is het werk in de uitvaartzorg! Dat dacht ik, toen ik in 2022 in aanraking kwam met Tumulus en even later hier mocht gaan werken.

Mijn naam is Gerrieke Drijfhout en inmiddels ben ik in opleiding tot uitvaartbegeleider.

Daarnaast werk ik als verpleegkundige in de ziekenhuispsychiatrie.

Ik ben getrouwd met Chris, heb 4 volwassenen kinderen en sinds kort een heel lief kleindochtertje. Ik hou van de bergen, familie, zon, ijs, zingen, lange waslijnen, samen optrekken met mensen, kamperen, en filosofisch nadenken.

Wat bijzonder, veelzijdig en warm is het werk in de uitvaartzorg

Het mooiste aan het werken bij Tumulus vind ik het afstemmen op families, om op een fijngevoelige en praktische manier naast hen te staan. Zo ontstaat een afscheid dat persoonlijk, dichtbij en onvergetelijk is.

Dat geeft mij heel veel energie en voldoening.

Gerrieke Drijfhout
Loes Sanderink

Ellen Kooij – Veltman

Ik ben Ellen Kooij en ik woon met mijn man en hond in Arnhem.

Wij hebben 2 lieve volwassen kinderen die samenwonen en sinds mei 2023 zijn wij opa en oma van een fantastische kleinzoon.

Sinds 2023 mag ik deel uitmaken van het leuke, liefdevolle Tumulus team.

Ik zocht betekenisvol werk dat veel voldoening geeft. Bij Tumulus heb ik dat helemaal gevonden.

Het is fijn om een luisterend oor te bieden, een lekker kopje koffie te schenken en mensen nabij te zijn in een moeilijke periode in hun leven.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met o.a. mijn foto-/scrapbook, kaarten maken en lekker met de hond wandelen op de hei of in het bos. En natuurlijk af en toe op onze kleinzoon passen.

Lieve familie en vrienden om mij heen, daar geniet ik ook van. Evenals van weekendjes weg en vakanties naar Italië, Duitsland en Texel.

Anton Tenten

Mijn naam is Anton Tenten. Ik ben getrouwd en heb zes kinderen en acht kleinkinderen.

Ik ben werkzaam als zzp’er in mijn eigen klusbedrijf. Verder houd ik van tuinieren, tennis en Formule 1. Griekenland is mijn favoriete vakantieland.

Het pand van Tumulus is al 122 jaar oud en heeft continu aandacht nodig

In mijn functie bij Tumulus ben ik verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons mooie gebouw. Omdat het pand al 122 jaar oud is heeft het continu aandacht nodig. Dit doe ik één dag per week op maandag. Op deze manier sluit het mooi aan bij mijn andere werkzaamheden.

Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen binnen het leuke team van Tumulus.

Anton Tenten

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard