Goed voorbereid

Heb jij al eens nagedacht over je uitvaart?

Steeds meer mensen willen al voor het overlijden kennismaken met een uitvaartbegeleider en hun wensen vastleggen. Een voorgesprek stelt je in de gelegenheid om te bepalen of je een goed gevoel hebt bij ons. Dit is belangrijk, want in de periode rondom het overlijden zijn wij betrokken bij een aantal dierbare, intieme en verdrietige momenten in jouw leven en dat van je naasten.

Wat kun je verwachten?

In het voorgesprek kun je met ons praten over de vorm en de inhoud van het afscheid. We denken graag met je mee en houden rekening met jouw wensen en het beschikbare budget.

Waarom vooraf?

In de dagen rond een overlijden moeten er in relatief korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen worden. Daarbij maakt verdriet dat het nog lastiger is om weloverwogen keuzes te maken.

Uit ervaring weten we dat het voor nabestaanden en voor jezelf rust geeft als je je laatste wensen opgeschreven en besproken hebt. Dit kun je zelf doen aan de hand van het gratis boekje ‘Mijn laatste wens’, maar we kunnen in een voorgesprek het boekje ook samen invullen.

Geruststellend om te weten: Het ingevulde boekje kun je bij Tumulus laten registreren.

Vraag hier het boekje aan

Vul het aanvraagformulier in en geef aan of je een gedrukt boekje per post of een digitaal in te vullen boekje per email wilt ontvangen. Dan zorgen wij ervoor dat je dit ontvangt.

Waneer je het boekje aanvraagt meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief die 1x per kwartaal verschijnt. Afmelden kan natuurlijk te allen tijde.

Hoe we met je gegevens omgaan lees je in de privacyverklaring

Neem contact op

Mocht je daarna behoefte hebben om je wensen te bespreken, wil je het boekje bij ons laten registreren, of heb je vragen, dan kun je contact opnemen en vrijblijvend een afspraak maken met ons. Een van ons komt graag bij je langs om kennis te maken en je vragen te beantwoorden.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard