Rouwhuiskamer

Stil naar je kijken en onze liefde voelen


Een 'thuis'rouwkamer in Huissen

 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een overleden dierbare thuis op te baren, bijvoorbeeld omdat er geen beschikbare ruimte is. Tumulus onderscheidt zich als uitvaartonderneming door een rouwhuiskamer te faciliteren. Deze bevindt zich aan de Weverstraat 5 in Huissen. Wij zijn altijd dichtbij, want hebben boven de Rouwhuiskamer ons kantoor.

 

De sfeervol ingerichte huiskamer heeft onder andere een zithoek met een haard, muziekinstallatie en een keuken waar u zelf koffie en thee kunt zetten. Voor jonge kinderen is er een speelhoek aanwezig. U krijgt de sleutel en heeft 24 uur per dag de beschikking over de ruimte. U hoeft dus niet met ons te overleggen over bezoektijden. U komt en gaat wanneer u wilt en hoeft niets te regelen.

Daarnaast kunt u naar eigen behoefte de ruimte verder aankleden met persoonlijke voorwerpen zoals foto’s, boeken, bloemen, tekeningen en knuffels.

Voor kleinere gezelschappen tot ongeveer 55 personen kunt u de rouwhuiskamer Huissen ook gebruiken voor een afscheidsbijeenkomst. Wij kunnen u daar ook koffie met een broodje aanbieden.

 

 

Parkeren

De Rouwhuiskamer bevindt zich midden in het centrum van Huissen. Parkeren dichtbij de Rouwhuiskamer kan:
- of op de enige 'eigen' parkeerplek links voor de voordeur.
- of in de blauwe zones (2 uur maximaal) rondom
- of op de Parkeerplaats Arnhemse Poort (kosteloos, geen tijdslimiet).

Adres van de Rouwhuiskamer is:
Weverstraat 5
6851 AC Huissen

LET OP: de ingang van het kantoor en van de Kleine Rouwhuiskamer is: Langestraat 52b. Als u voor de Rouwhuiskamer staat, loopt u linksom naar de Langestraat om het kantoor en de Kleine Rouwhuiskamer te bereiken (via de steeg tegenover Intertoys).


Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar

Contact