Ervaringen

Met liefde en toewijding staan wij altijd klaar om families te helpen na het overlijden van een dierbare. Op deze pagina delen wij de ervaringen van families die wij hebben mogen begeleiden.

Iedere uitvaart en ieder verhaal is uniek, maar het lezen van de ervaringen van anderen helpt je bij het vormen van een beeld over onze werkwijze. Daarom vragen wij nabestaanden vaak tijdens het nagesprek om een review over Tumulus te schrijven.

Google reviews

(5/5)

roy Brand

Onlangs heeft Stefan boddenberg de uitvaart verzorgt van mijn schoonmoeder, ik ben hem erg dankbaar hoe hij op respectvolle, liefdevolle en meelevende wijze dit heeft gedaan. Zijn mooie aanvulling als toevoeging op onze gesproken woorden , Stefan mijn dank is groot , je bent een bijzonder fijn mens. Je heb een grote indruk achter gelaten. Topper

Heleen Visser

Graag delen we onze ervaring met Tumulus en met Stefan Boddenberg rond de uitvaart van mijn man/onze vader.

Vanaf het allereerste contact met Stefan voelde de begeleiding vertrouwd, persoonlijk, warm, betrokken en afgestemd op onze wensen. Alles wat van tevoren kon worden besproken en geregeld, hebben we nog samen kunnen doen. Direct na het overlijden nam Stefan ons niet alleen mee in wat nog moest gebeuren, maar nam hij ook echt de tijd voor ons verhaal. Dat hebben we als heel waardevol ervaren. Er komt zoveel op je af op dat moment, dat het heel fijn is als er eerst ruimte is voor contact en gehoord worden.

Die tijd en aandacht is er gedurende de hele week voorafgaand aan de uitvaart, bij het afscheid zelf en in de nazorg geweest. Stefan maakte de perfecte vertaalslag van onze wensen naar concrete acties/tips, kwam altijd met verschillende keuzemogelijkheden en wist ook waar we zijn hulp wilden en wat we zelf wilden doen. We konden hem altijd bereiken en hij kwam snel als er iets nodig was. Dit alles maakte dat wij enerzijds een gevoel van autonomie hadden over hoe het afscheid ging worden en anderzijds konden vertrouwen en steunen op Stefan en ook echt dingen konden loslaten.

De begeleiding tijdens het prachtige en liefdevolle afscheid was, net als de begeleiding in het voortraject, helemaal afgestemd, geruststellend, persoonlijk en betrokken. Als een soort stille kracht waren Stefan en zijn collega’s aanwezig, zodat wij ons volledig op het afscheid konden richten.

Een aantal weken na het overlijden is Stefan nog langs geweest voor een terugblik en om de dienstverlening af te sluiten. Voor ons maakte dat ook echt de cirkel rond. Ondanks alle verdriet hadden we ons geen mooier afscheid kunnen wensen en dat kregen we ook terug van de vele aanwezigen tijdens en na de uitvaart.

We raden dan ook iedereen aan om Tumulus te vragen de begeleiding bij het overlijden van een dierbare op zich te nemen.

Marijke, Annette en Heleen

Debby Plante

Als je veel verdriet hebt en rust wilt in een hele moeilijke tijd, bel dan Tumulus, dan weet je dat je kunt loslaten en degene waar je zoveel van houdt, een prachtig persoonlijk en liefdevol afscheid krijgt.

Nadat mijn lieve mama ernstig ziek werd en we wisten dat ze niet meer beter zou worden, maakten wij kennis met Stefan (en later ook met Loes) van Tumulus. Vanaf het eerste moment voelde ik dat het goed zou komen.

Stefan, wat ben je een fijne oprechte persoonlijkheid en wat doe je je werk fantastisch! Je straalt rust uit, toont interesse in mama en ons en hebt aandacht voor de kinderen. Je toont veel respect voor de overledene en familie, bent nooit op de voorgrond maar staat er wanneer we je nodig hebben. Bij onzekerheid geef je net even dat steuntje in de rug voor genoeg zelfvertrouwen. Je kunt goed luisteren, je communicatie is warm en je hebt oog voor details waardoor het afscheid heel persoonlijk werd.

Het zijn de kleine dingen die het doen en daarmee maakt Tumulus het verschil.

Bedankt voor de warme samenwerking!

Hartelijke groet,

Debby Plante

Marion Boll

Onlangs is mijn moeder overleden en Stefan heeft het afscheid verzorgd. We hadden geen betere uitvaartbegeleider kunnen treffen. De rust die hij uitstraalt. Hij is een echte aanvulling. Stefan maakt alles heel erg persoonlijk, wat wij heel fijn vonden. Dit omdat hij precies aanvoelde wat wij als gezin nodig hadden. Super, dank je wel voor alles

Marco Boevink

Wij kregen de tip om Tumulus uitvaart te bellen op het moment dat mijn vrouw vrij plotseling overleed. Vanaf het eerste telefoontje met Loes van Tumulus, kreeg ik de indruk dat het helemaal goed zou komen. Adequaat handelen en zeer meedenkend vanuit loes gaf me een fijn gevoel, het voelde zeer vertrouwd

Meelevendheid en rust, zodat we alles op wens kunnen inrichten, en zo is het ook gebeurd met dank aan Loes

Loes is zeer meelevend, pro actief, klantgericht en beweegt in alles mee om de condoleance en uitvaart op wens van de nabestaanden te plannen en uit te voeren.

Het afscheid is op wens uitgevoerd, een zeer waardig afscheid.

Loes geeft vele goede adviezen,mooiste is dat Loes het voor elkaar heeft gekregen om mijn vrouw in het uitvaarthoes in Glanerbrug te krijgen. Het uitvaarthoes was net nieuw, de opening van het pand moest nog plaatsvinden, De locatie, de inrichting etc. paste het best bij mijn vrouw.

Mijn ervaring is dat Tumulus de tijd neemt voor de nabestaanden, het wordt niet afgeraffeld maar er wordt naar de nabestaande geluisterd en vanuit Loes haar uiterste best gedaan om de wens (en) te vervullen.

De dienstverlening vanuit Tumulus heeft me opgeleverd dat ik samen met mijn dochter kan terugkijken op een waardevol afscheid van mijn vrouw en moeder van on

Het zijn de kleine dingen die het doen

Als je veel verdriet hebt en rust wilt in een hele moeilijke tijd, bel dan Tumulus, dan weet je dat je kunt loslaten en degene waar je zoveel van houdt, een prachtig persoonlijk en liefdevol afscheid krijgt. Nadat mijn lieve mama ernstig ziek werd en we wisten dat ze niet meer beter zou worden, maakten wij kennis met Stefan (en later ook met Loes) van Tumulus.

Vanaf het eerste moment voelde ik dat het goed zou komen

Stefan, wat ben je een fijne oprechte persoonlijkheid en wat doe je je werk fantastisch! Je straalt rust uit, toont interesse in mama en ons en hebt aandacht voor de kinderen. Je toont veel respect voor de overledene en familie, bent nooit op de voorgrond maar staat er wanneer we je nodig hebben. Bij onzekerheid geef je net even dat steuntje in de rug voor genoeg zelfvertrouwen. Je kunt goed luisteren, je communicatie is warm en je hebt oog voor details waardoor het afscheid heel persoonlijk werd.

Het zijn de kleine dingen die het doen en daarmee maakt Tumulus het verschil.

Debby Plante nam afscheid van haar moeder op 17 januari 2024, Voorst/Borne

Op respectvolle, liefdevolle en meelevende wijze

Stefan Boddenberg heeft onlangs de uitvaart verzorgd van mijn schoonmoeder, ik ben hem erg dankbaar hoe hij op respectvolle, liefdevolle en meelevende wijze dit heeft gedaan.

Zijn mooie aanvulling als toevoeging op onze gesproken woorden.

Stefan mijn dank is groot, je bent een bijzonder fijn mens. Je heb een grote indruk achter gelaten. Topper.

Roy Brand nam afscheid van zijn schoonmoeder op 4 november 2023, Enschede

Voelde precies aan wat wij als gezin nodig hadden

Onlangs is mijn moeder overleden en Stefan heeft het afscheid verzorgd. We hadden geen betere uitvaartbegeleider kunnen treffen. De rust die hij uitstraalt. Hij is een echte aanvulling. Stefan maakt alles heel erg persoonlijk, wat wij heel fijn vonden. Dit omdat hij precies aanvoelde wat wij als gezin nodig hadden. Super, dank je wel voor alles.

Marion Boll nam afscheid van haar moeder op 4 november 2023, Enschede

Persoonlijk, Duidelijk, Doen met gevoel

Team Tumulus heeft ons enorm goed geholpen en bijgestaan bij het afscheid van mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen. Persoonlijk, Duidelijk, Doen met gevoel. Wij kunnen Tumulus van harte aanbevelen voor de uitvaart van uw geliefde.

Fokko van der Zee nam afscheid van zijn vrouw op 7 december 2023, Arnhem

Niets was te gek

Mijn vader hield van huiselijkheid, persoonlijke aandacht en warmte om zich heen. Dit zijn precies de eigenschappen die horen bij de Tumulus. Het was fijn om in hun mooie rouwkamer op de bank zitten met het gezin of met een kopje koffie bij de haard herinneringen op te halen over mijn vader. Stefan, Gerrieke en Loes wisten wat we wilden. Niets was te gek. Bijvoorbeeld mogen rijden in hun eigen rouwauto op de dag van de ceremonie, het maken van een vingerafdruk van mijn vader.

Aan alles werd gedacht om het afscheid draaglijk en persoonlijk te maken.

Femke Kemperman nam afscheid van haar vader op 3 november 2023, Huissen

Ze hebben ons echt zorg uit handen genomen

Recentelijk heeft Tumulus uitvaart ons begeleid bij het afscheid van onze moeder.

Zij hebben ons echt een zorg uit handen genomen, waardoor er ruimte werd gemaakt voor ons verdriet en rouwen.

Het hele proces werd in overzichtelijke stappen verdeeld en ook zo uitgevoerd. Vooral de extra aandacht voor en begeleiding van de kleine kinderen hebben wij bijzonder gewaardeerd. Ook werd er ruimte gemaakt voor een persoonlijke wens van mijn zus (piano spelen), Er was warme aandacht voor de hele familie. Tumulus, dankjewel!!

Angela van Kol nam afscheid van haar moeder op 6 november 2023, Bemmel

gemis

nooit minder
nooit zwakker
eerder sterker
liefde is

niet minder
niet zwakker
misschien zachter
rouw is

op dat moment
die ene dag
dat zelfde uur
het gemis

© Boudewijn Betzema

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard