Werkgebied

Alle mensen bezitten de sterren. 
Maar ze betekenen niet voor iedereen hetzelfde. 
Antoine de Saint-Exupéry 

Gelderland, Utrecht,

door heel Nederland en daarbuiten


Het werkgebied van Tumulus uitvaartverzorging is erg ruim. Vanuit de vestiging met Rouwhuiskamer in Huissen zijn we werkzaam in alle kernen van de gemeente Lingewaard. Daarnaast worden we door families uit Arnhem, Oosterbeek, Velp, Rozendaal en uit Overbetuwe, Beuningen, Nijmegen en Berg en Dal gevraagd. Ook Rheden, Dieren, Doesburg, Westervoort, Duiven, Zevenaar horen tot de plaatsen waar we regelmatig komen. Steeds meer worden we via eerdere begeleidingen gevraagd bij families elders: Doetinchem, Renkum, Ede, Wageningen, Veenendaal, Lunteren, Apeldoorn, Bilthoven, Bennebroek zijn inmiddels bekende plaatsen voor ons. Belt u gerust voor informatie als uw gemeente hier niet bijstaat; wij helpen u daar ook graag!

Wij verzorgen uitvaarten door heel Nederland, maar ook begeleiden wij repatriëringen uit bijvoorbeeld Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland en kunnen indien nodig hier zelf voor het vervoer zorgen.

Men is in principe vrij in de keuze van een algemene begraafplaats of een crematorium ook als die buiten de eigen gemeente ligt. Voor sommige bijzondere begraafplaatsen gelden aparte regelingen. Wij kunnen u hierover informeren.
Het is ook mogelijk om te begraven in de geboorteplaats; bijvoorbeeld een bijzetting in een familiegraf. Hierdoor zijn wij inmiddels op heel veel begraafplatsen plaatsen in Nederland geweest.

Over enkele mogelijkheden in onze directe omgeving geven we wat meer informatie en verwijzen we zoveel mogelijk naar de betreffende websites.
 
Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar


 

Contact