Verzekering

Hoe zit het met de uitvaartverzekering?

Wij zijn er voor je. Altijd. Tumulus is onafhankelijk. Dat betekent dat het niet uitmaakt welke uitvaartverzekering je hebt en of je die hebt. Doordat wij niet zijn aangesloten bij een verzekeraar, kunnen we er juist voor iedereen zijn.

Heb jij een uitvaartpolis, dan is jouw verzekeraar verplicht om het bedrag waarvoor je verzekerd bent uit te keren, ook als je voor de begeleiding van het afscheid kiest voor Tumulus.

Twee soorten verzekeringen

Er zijn twee soorten verzekeringen. Welke verzekering je hebt, staat vermeld op de polis.

Een kapitaalverzekering

In dit geval wordt na het overlijden een vast bedrag uitgekeerd. Dit bedrag mag naar eigen inzicht worden besteed aan de uitvaart.

Een naturaverzekering

Soms wordt dit ook wel dienstenverzekering of -pakket genoemd. Je hebt dan recht op een vergoeding voor bepaalde diensten. Denk hierbij aan een standaard uitvaartkist, een vastgesteld aantal kaarten, laatste verzorging van de overledene, de opbaring, een begrafenis of crematie. De keuzevrijheid is daarbij vaak beperkter. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om andere wensen zelf te bekostigen.

Tumulus Uitvaart

Het komt ook voor dat er nog heel oude uitvaartpolissen gevonden worden.

Alles wordt besproken, geen verrassingen achteraf

Wij bekijken en beoordelen voor jou wat er wel en niet vergoed wordt en bespreken dit met jou. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en kun je in het maken van keuzes rondom de uitvaart ook het financiële stuk goed meenemen.

Verkreukeld en vergeeld

Het komt ook voor dat er nog heel oude uitvaartpolissen gevonden worden. Vaak verkreukeld of gescheurd op een vergeeld papiertje. Ook die polissen zijn vaak nog geldig. Wij kunnen voor je uitzoeken waar deze polissen vandaag de dag zijn ondergebracht en deze voor je incasseren.

Als je ons nodig hebt, dan zijn we er voor je. Vanuit liefde en met heel ons hart.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard