Wat te doen

‘Met een luisterend oor en een groot hart voor mensen heeft Stefan ons geholpen met keuzes voor de uitvaart. Hij heeft onze wensen aangehoord en kwam zelf ook met mooie ideeën en oplossingen die heel goed bij onze familie passen wanneer wij er zelf niet uitkwamen.’

Dit zei Alice nadat ze met ons in gesprek was geweest over de uitvaart van haar moeder. Soms weet je dat een overlijden aanstaande is en kun je bij leven al met ons in gesprek gaan over de wensen rondom de uitvaart.

Tumulus Uitvaart

Verwacht je het overlijden van een dierbare op hele korte termijn?

Schroom dan vooral niet om alvast contact met ons te leggen. Ook telefonisch kunnen we eventuele vragen die spelen al beantwoorden en meedenken.

Soms komt een overlijden zo plotseling dat een gesprek vooraf helemaal niet aan de orde is. Natuurlijk kun je ons dan altijd bellen en zijn wij er direct voor je.

Of wensen wel of juist niet bekend zijn, we komen er samen uit

Onze ervaring is dat we er altijd samen uitkomen, welke situatie zich ook voordoet. Soms zijn de wensen van de overledene of de nabestaanden al bekend. Wij zorgen er dan voor dat deze wensen worden gehonoreerd. Soms zijn de wensen nog helemaal niet helder. Dan nemen we rustig de tijd om de mogelijkheden met jullie te bespreken. Zo werken we samen aan een waardevol afscheid dat zowel bij de overledene als bij de nabestaanden past. 

Hoe zit het met de verzekering?

Wij zijn er voor je. Altijd. Tumulus is onafhankelijk. Dat betekent dat het niet uitmaakt welke uitvaartverzekering je hebt en of je die hebt.

Wat kost een uitvaart?

In de dagen rondom het afscheid bewaken wij natuurlijk ook de kosten voor je. Voor ieder budget is er een waardevolle en passende uitvaart te verzorgen. Samen kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden die er zijn.

Kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren

Tumulus Uitvaart

Voor het overlijden

Tumulus Uitvaart

Direct na overlijden

We helpen je graag bij het maken van keuzes

Om je te helpen bij het verkrijgen van inzicht wat er zoal komt kijken bij een uitvaart, maar ook om je te helpen bij het maken van keuzes, kun je via deze thema’s alvast wat meer lezen. Staat jouw vraag er niet bij of krijg je door het lezen juist nieuwe vragen? Neem gerust contact op, een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.

Tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart

Begraven of cremeren

Begraven of cremeren

Na de uitvaart

Na de uitvaart

Persoonlijk gesprek met Tumulus uitvaart

Persoonlijk gesprek

Voor als afscheid nemen dichtbij komt.
Een overlijden melden bij Tumulus uitvaart

Overlijden melden

Bel direct 026-32 58 440 of lees hier meer over wat te doen bij overlijden.

Je verdiepen in afscheid bij Tumulus Uitvaart

Verdiepen

Lees hier meer over alle mogelijkheden rondom afscheid.

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard