Tijdens de uitvaart

Wat is er mogelijk tijdens de uitvaart?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de afscheidsceremonie vorm te geven. Het is belangrijk om eerst stil te staan bij wie iemand was. Wat typeerde hem of haar? Waar kwam hij of zij graag? Wat vond hij of zij belangrijk? Zijn er al wensen vastgelegd? Van daaruit geven we samen het afscheid vorm.

De keuze voor de locatie is een van de eerste beslissingen, daarna volgen de details zoals vervoer, bloemen, catering, rituelen en muziek. Er zijn veel beslissingen te nemen, maar gelukkig hoeft dat niet in één dag. Wij helpen je om alle beslissingen op tijd te nemen, zodat alles voor de uitvaart goed geregeld is. Aan de andere kant zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk de tijd krijgt om de beslissingen weloverwogen en samen met de mensen om je heen te maken.

Lees op de verschillende pagina’s hieronder meer over de mogelijkheden die er zijn rondom de invulling van de uitvaart. Zo kun je inspiratie opdoen. Uiteraard dragen wij ook mogelijkheden aan op basis van de wensen die je aangeeft. We doen het samen.

Duurzame uitvaart

Duurzame uitvaart

Verduurzaam je uitvaart in kleine stappen Op het moment dat je kiest voor een duurzaam leven, denk je bijvoorbeeld aan het verduurzamen van je garderobe, isoleren van je huis of vaker de fiets pakken in plaats van de...

Uitvaartlocaties

Uitvaartlocaties

De locatie van een uitvaart is medebepalend voor de sfeer van het afscheid. In de keuze voor een locatie is veel meer mogelijk dan je denkt, omdat de afscheidsceremonie op een andere plek kan zijn dan de begrafenis of crematie. We geven je op deze pagina vragen en inspiratie, ter overdenking.

Gevoelens vertalen in bloemen

Gevoelens vertalen in bloemen

De betekenis van bloemen tijdens een uitvaartceremonie Bloemen kunnen een bijzondere rol spelen tijdens de uitvaart en bieden een manier om gevoelens van verdriet, liefde en respect uit te drukken. Bloemen hebben als...

Rouwvervoer

Rouwvervoer

De laatste rit naar de bestemming De laatste reis. Dat mag een bijzonder moment zijn. Bekijk op deze inspiratiepagina de mogelijkheden van het rouwvervoer en ontdek wat echt past bij jouw leven of dat van jouw...

Een smaakbeleving tijdens het afscheid

Een smaakbeleving tijdens het afscheid

Het verzorgen van eten en drinken voor of na de uitvaartceremonie gaat verder dan simpelweg het regelen van catering. Het heeft een diepere betekenis en speelt een belangrijke rol bij het creëren van een betekenisvolle...

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard