Zoals mijn moeder het verdiende

Wij kwamen op advies van een medewerker van de particuliere woonvilla in September in contact met Stefan. Ik belde Stefan heel laat in de avond, maar dat was geen enkel probleem voor Stefan. Meteen een heel prettig en persoonlijk contact en een heel goed luisterend oor.

Stefan duizendmaal dank, voor deze bijzondere herinnering die wij in ons hart mogen meedragen.

Wij wilde absoluut niet dat Dela de uitvaart van mijn moeder zou verzorgen. Dat is lopende bandwerk en onpersoonlijk. Stefan heeft alles overgenomen en ons volledig ont zorgt. Hij is een heel fijn, warm, vriendelijk en correct persoon. Hij luisterde goed naar onze wensen en bracht mooie ideeën aan, waarin ook onze kinderen een mooie rol speelden. Met prachtige foto’s gemaakt door een fotograaf, dit als extra aangedragen door Stefan.

We hebben ondanks het verdriet en gemis een prachtig, warm, liefdevol en intieme uitvaart voor mijn moeder ervaren. Zoals mijn moeder het ook verdiende. We zouden het niet anders gewild willen hebben. Stefan duizendmaal dank, voor deze bijzondere herinnering die wij in ons hart mogen meedragen.

Yvette Schoutsen-Peters nam afscheid van haar moeder op 10 oktober 2021, Velp

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard