Aan ieder detail wordt gedacht

Binnen 5 maanden moesten wij allebei afscheid nemen van onze moeder. Omdat wij Stefan al kenden en ervaring hadden met de mooie respectvolle wijze waarop hij alles verzorgt, hebben wij gevraagd of hij ons hierin zou willen bijstaan.

Onze moeders waren twee totaal verschillende persoonlijkheden en Stefan heeft ons fantastisch geadviseerd en bijgestaan om naar ieders wensen er een unieke uitvaart van te maken. Op zijn eigen rustige wijze heeft hij meegedacht over de locatie en ons gewezen op mogelijkheden waar wij zelf niet op kwamen, zoals om één van de uitvaarten op zondag te laten plaatsvinden.

Ook aan de kleintjes was gedacht, zij kregen ter inzage een boekje met in begrijpelijk taal alles over verlies. Bij binnenkomst in de ruimte waar het afscheid plaatsvond, lag er een mapje met zakdoekjes en een flesje water bij onze stoel. Aan ieder detail wordt gedacht.

Ook het nabestaandenloket dat door Stefan ter beschikking wordt gesteld is een prettige hulp om allerlei zaken die rondom overlijden spelen te regelen.

Ook aan de kleintjes was gedacht, zij kregen ter inzage een boekje met in begrijpelijk taal alles over verlies.

Terugkijkend hebben we de uitvaart van beide moeders als sfeervol en waardig beleefd. In zijn begeleiding geeft Stefan je het gevoel dat hij er echt voor je is en dat hij alles wat mogelijk is voor je wil doen om er samenkomsten van te maken waar je mooi op terug kunt kijken. Ook in de nazorg die wij ervaren hebben kwam dit tot uiting. Gezien deze ervaringen kunnen wij Stefan als persoon en in zijn functie van uitvaartbegeleider van harte aanbevelen.

Roel en Ineke de Voogd namen afscheid van hun moeders op 4 juni 2021 en 20 oktober 2021,  Arnhem

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard