Een heel mooi afscheid van mijn vader

Ook de wat meer bijzondere wensen en omstandigheden pakte hij voortvarend op. We hebben een heel mooi afscheid van onze vader gehad.

Na het plotseling overlijden van mijn vader kwamen we na wat googelen bij de website van Stefan Boddenberg uit. Dit is natuurlijk geen keuze die je vaak moet maken en we wisten dan ook niet wat we precies konden verwachten. We kregen direct telefonisch contact en vanaf dat moment heeft Stefan ons heel goed bijgestaan.

Stefan is persoonlijk en betrokken, communiceert duidelijk en is betrouwbaar. In een hectische tijd luisterde hij goed, denkt mee en geeft verschillende alternatieven en waardevol advies. Vervolgens ging hij aan slag en regelde de hele uitvaart zoals afgesproken. Ook de wat meer bijzondere wensen en omstandigheden pakte hij voortvarend op. We hebben een heel mooi afscheid van onze vader gehad. Dank Stefan voor je steun en hulp.

Zoals uit voorgaande wel blijkt kan ik Stefan voor 100% aanbevelen als je iemand zoekt om je te helpen bij de uitvaart van een dierbare.

Bertran Lenssinck nam afscheid van zijn vader op 14 november 2021, Nijmegen

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard