Een enorme hulp in deze moeilijke en verdrietige tijd

Wij zijn enorm goed geholpen door Stefan.
Onze man/vader is in december overleden. Een vriendin raadde Stefan aan.

Het eerste contact was meteen fijn. We hebben een afspraak gemaakt want het overlijden van onze dierbare man en vader was niet heel ver weg meer. Stefan kwam bij ons om te bespreken wat er te verwachten viel voor de crematie en welke zaken geregeld moesten worden. Heel fijn om van tevoren al te weten met wie je in aanmerking komt en wat voor soort persoon de uitvaart gaat doen. In de nacht erop was het helaas al zover. Wij belden Stefan rond 4 uur in de nacht. Dit was geen probleem voor hem (hij had van tevoren al wel aangegeven dat we altijd mochten bellen, ongeacht hoe laat het is). Twee dames van het uitvaartcentrum waren al een uur later aanwezig voor de opbaring, geregeld door Stefan. De middag erna kwam hij bij ons om nogmaals en nu wat meer gedetailleerd te bespreken wat er moest gebeuren voor de crematie.

Dit was zo ontzettend prettig. Met een luisterend oor en een groot hart voor mensen heeft hij ons geholpen met keuzes voor de crematie. Hij heeft onze wensen aangehoord en kwam zelf ook met mooie ideeën en oplossingen die heel goed bij onze familie passen wanneer wij er zelf niet uitkwamen.

We voelden ons enorm op ons gemak bij hem. Hij werkt rustig, professioneel en met veel aandacht en zorg. Dit heeft ons enorm geholpen om de verdrietige en moeilijke tijd wat makkelijker te maken.

Een maand na de crematie hebben we nog een gesprek gehad om alles even reflecteren. We hebben onze dankbaarheid kenbaar gemaakt en alle vragen werden beantwoord.

Een maand na de crematie hebben we nog een gesprek gehad om alles even reflecteren. We hebben onze dankbaarheid kenbaar gemaakt en alle vragen werden beantwoord.

Al met al kunnen wij alleen maar positief zijn en Stefan aanraden. Stefan heeft ons met zijn warme en zorgzame persoonlijkheid, en professionele maar persoonlijke aanpak enorm goed geholpen in deze moeilijke tijd.

We hopen natuurlijk niet dat het op korte termijn nodig, maar voor het volgende overlijden zullen wij zeker weten Stefan weer inschakelen.

Alice, Vincent en Violet Rozema namen afscheid van haar man en hun vader op 8 december 2021, Enschede

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard