Hun grote wens was een duo-uitvaart

Vanuit ons netwerk hadden mijn neef en ik vernomen dat Stefan Boddenberg op een zeer prettige wijze uitvaartbegeleiding biedt. Dus hebben we contact met Stefan gezocht.

Onze tante was net overleden, onze oom – haar man – zou enkele dagen later overlijden. Hun grote wens was een duo-uitvaart. Ook omdat Stefan de weg goed kan vinden in onmogelijkheden en mogelijkheden is het ons gelukt die wens nog voor ze in te vullen.

Stefan ontzorgt echt en geeft uitstekende adviezen op het juiste moment. Dat helpt, zeker in een periode waarin veel beslissingen moeten worden genomen – vaak voor een eerste keer – en emoties spelen. Stefan is een zeer prettig mens. Wij zijn hem zeer dankbaar!

Omdat Stefan de weg goed kan vinden in onmogelijkheden en mogelijkheden is het ons gelukt die wens nog voor ze in te vullen.

Wouter Beuzel nam afscheid van zijn tante en oom op 30 juli 2021, Amersfoort

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard