Verzekeringen hoeven geen probleem te zijn

Via onze kinderen hoorden wij over de studie van Stefan om uitvaartbegeleider te kunnen worden. Omdat we Stefan als een toegewijd mens kennen, hebben wij met hem een gesprekje gehad hoe alles in zijn werking zou gaan i.v.m. al jarenlang geleden afgesloten en nog steeds lopende verzekeringen. Niet lang daarna moesten we met hem contact opnemen n.a.v. het overlijden van onze moeder. Op geen enkele wijze zijn de verzekeringen een probleem geweest en er bleek zelfs van een hele oude polis nog wat geld vrij te komen.

Gelijk na het overlijden van moeder, is Stefan gekomen en heeft alle officiële handelingen voor ons uit handen genomen. Zodat wij ons met de familie konden toeleggen op datgene wat echt door onszelf gedaan moest worden. Denkend aan tekst op rouwcirculaire, bloemen, inhoud van afscheidsdienst etc.

Het contact was heel persoonlijk, doordat het natuurlijk geen grote uitvaartonderneming is. Wij vonden dit erg prettig.

Ondanks dat het nog een jonge ondernemer is, hebben wij professionele hulp ervaren. We durven hem met een gerust hart aan te bevelen aan overige familie, kennissen en/of buren.

Gelijk na het overlijden van moeder, is Stefan gekomen en heeft alle officiële handelingen voor ons uit handen genomen. Zodat wij ons met de familie konden toeleggen op datgene wat echt door onszelf gedaan moest worden.

Een cijfer geven is, naar ons inziens, altijd wat moeilijk omdat geen 1 mens vlekkeloos is, maar toch gaan wij voor een 10!

Gert en Irma Bosveld, namen afscheid van hun moeder op 4 oktober 2019, Arnhem

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard