Een mooi afscheid van mijn moeder

Toen mijn moeder overleed vertelde mijn lieve nicht over de dienstverlening van Stefan Boddenberg. I.o.m. met mijn broer en zus namen we contact met hem op en het voelde gelijk goed. Stefan is een meester in ontzorgen.

Bij een overlijden zit je al gauw in een roes en krijg je niet alles goed mee. Door het ontzorgen van Stefan wél!

Mijn moeder lag in een verpleeghuis en diezelfde avond (middernacht) was hij ter plaatse. Bij een overlijden komt er veel op je af: wat moet er gebeuren? waar moet je rekening mee houden? wat is er mogelijk en wat kost dat allemaal? Maar ook vragen over: welk crematorium? welke auto? de kaart? cake, koek of… Met gevoel voor de situatie en emoties heeft Stefan ons er rustig doorheen geloodst. Hij is namelijk rustig en helpt bij het maken van je keuzes. Met zijn hulp hebben we een mooi draaiboek gemaakt voor de afscheidsdienst.

Doordat mijn moeder al geruime tijd alleen was moesten er diverse zaken worden beëindigd en afgehandeld. Ook hierbij kregen we een handige tool aangereikt.

Tot slot; bij een overlijden zit je al gauw in een roes en krijg je niet alles goed mee. Door het ontzorgen van Stefan wél! Ik kijk terug op een mooi afscheid en beveel hem van harte aan. Nogmaals bedankt Stefan!

Alfred Siegers, nam afscheid van zijn moeder op 4 oktober 2019, Doorn en Ede

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard