Een prachtig afscheid in de aula van Amersfoort

We hebben voor Stefan gekozen doordat hij ook de uitvaart van onze oma heeft verzorgd. Onze vader was hier zelf heel erg tevreden mee en daarom vonden we het mooi om Stefan nu weer te vragen.

Toen Stefan voor het eerst bij ons kwam in het huis van vader kwamen we net uit het ziekenhuis waar hij overleden was. De kamer was vol familie en vrienden en Stefan en Vincent waren er ook. Na een kopje koffie wisten we allemaal dat er veel geregeld moest worden. Gelukkig vertelde Stefan wat er als eerste gedaan moest worden en stap voor stap nam hij ons mee in het proces.

Emoties en verstand wisselen elkaar af deze periode en Stefan was altijd bereid om mee te denken, kalm te blijven of om oplossingen te zoeken. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en meehelpen waar mogelijk. Doordat Stefan goed weet wat er allemaal komt kijken bij een afscheid kon hij ons helpen om bepaalde beslissingen eerder of later te nemen. Hierdoor konden we stap voor stap voorbereiden naar een afscheid dat bij ons en onze vader paste.

We hebben in de grote aula van Amersfoort een prachtig afscheid gehad met zang, muziek, foto’s en verhalen. Voor de kinderen van de familie lagen er tekenspullen klaar zodat ze afleiding hadden als dat nodig was. Voor en na de afscheidsdienst heeft Stefan met zijn collega ook gezorgd dat materialen op tijd op de juiste plek waren, heel fijn!

Doordat Stefan goed weet wat er allemaal komt kijken bij een afscheid kon hij ons helpen om bepaalde beslissingen eerder of later te nemen. Hierdoor konden we stap voor stap voorbereiden naar een afscheid dat bij ons en onze vader paste.
Het belangrijkste is dat Stefan steeds goed aanvoelde wat er nodig was en vooruit kon denken waar dat nodig was. Nu kunnen we gelukkig terugkijken op een mooi afscheid, dat geeft troost.

Stefan, van ons krijg je een 10!

Willemijne Bosveld – Siegers, nam afscheid van haar vader op 11 november 2019, Amersfoort

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard