De uitvaart van mijn vader

Voor de uitvaart van mijn vader hebben wij gekozen voor Stefan Boddenberg Uitvaartbegeleiding.

​​Mijn vader was al heel lang verzekerd bij een “grote” uitvaartorganisatie, maar wij als kinderen zijnde, hadden behoefte aan een wat persoonlijkere begeleiding en uitvaart.

Ik kijk terug op een mooi, respectvol en liefdevol afscheid, veel aandacht ook voor ons en voor de kleinkinderen.

Ik heb Stefan gevonden via social media (Facebook). Tijdens het waken bij mijn vader, heb ik contact met hem gezocht en hij stond direct voor ons klaar.
Stefan ontzorgd. Hij neemt veel uit handen, geeft adviezen op maat, is heel deskundig, maar vooral ook heel rustig, vriendelijk en respectvol.

Hij heeft gezorgd voor een uitvaartspreekster, die bij ons als familie past.

Ik kijk terug op een mooi, respectvol en liefdevol afscheid, veel aandacht ook voor ons en voor de kleinkinderen. Een paar weken na het afscheid komt Stefan bij je terug. Nabespreken hoe we het hebben ervaren en hoe het met je gaat. We hebben een ontzettend mooi aandenken aan mijn vader gehad in de vorm van een kaars en een memory-box.

Ik zou Stefan Boddenberg zeker aanbevelen, iedereen heeft recht op een mooi afscheid, passend bij de persoon. Alle nabestaanden hebben recht op deze respectvolle en deskundige hulp. Maar vooral ook op rust en zo min mogelijk zorgen in deze moeilijke tijd, zodat je alle tijd kunt besteden aan het afscheid nemen van je dierbare.

Linda Hennekes – Rekker, nam afscheid van haar vader op 18 november 2019, Velp

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard