Prachtig afscheid van mijn zus

Mijn zus is overleden en in haar agenda vonden wij een visitekaartje van Stefan Boddenberg. Natuurlijk hebben wij voor Stefan gekozen (en geen moment spijt gehad) Zonder twijfel is dit de beste keuze geweest.

Het voordeel van deze dienstverlening is dat alles heel persoonlijk en gemoedelijk gaat. Bij de grotere uitvaartondernemingen heb ik de ervaring dat het onpersoonlijker en gehaaster gaat.

Vanaf het eerste moment dat hij binnen kwam voelde het goed. Alles werd besproken in deze ontmoeting. Prettige begeleiding in het samenstellen van de kaart, goede voorlichting bij het uitzoeken van de kist. Bij overlijden komen er zoveel vragen op je af en het is heel fijn als je daar hulp bij krijgt.

Het afscheid was prachtig vanaf de aankomst van de rouwauto tot het allerlaatste moment. Heel eerbiedig en Stefan heeft werkelijk aan alles gedacht op een prettige, rustige manier. Tot slot nog een mooi gedicht. Het voordeel van deze dienstverlening is dat alles heel persoonlijk en gemoedelijk gaat. Bij de grotere uitvaartondernemingen heb ik de ervaring dat het onpersoonlijker en gehaaster gaat.
Ik zou Stefan Boddenberg dan ook bij iedereen aanbevelen.

Ineke den Haan nam afscheid van haar zus op 2 oktober 2020, Silvolde

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard