De mooist denkbare en zinvolle uitvaart voor mijn vrouw

Mijn vrouw overleed plotseling en onder tragische omstandigheden. Op dat moment had ik geen flauw idee wat te doen maar belde ’s avonds nog aan bij Stefan die ik slechts kende als een nieuwe buurman bij ons in de straat.
Van die beslissing heb ik nooit spijt gehad.

In de intense en hectische week die volgde had Stefan duidelijk richting aan de voorbereidingen voor de uitvaart. Hij hield het hoofd koel ondanks een huis vol familie en de beperkingen die de corona-maatregelen ons oplegden.

Stefan kwam met de juiste ideeën, wist onze eigen creatieve initiatieven naadloos in te passen, heeft oog voor detail en voor de rol van jonge kinderen bij de uitvaart. Zijn verpleegkundige achtergrond geeft vertrouwen en bleek uit de liefdevolle behandeling van het lichaam van mijn vrouw. In mijn geval gaf het feit dat hij ‘buurman’ is ook af en toe ruimte voor humor en om te kunnen praten over andere dingen dan de dood en de uitvaart.
In de weken na de uitvaart geeft het nabestaanden-loket steun bij de administratieve zaken die afgehandeld moeten worden maar is ook Stefan zelf nog beschikbaar met advies en een luisterend oor.

Zijn verpleegkundige achtergrond geeft vertrouwen en bleek uit de liefdevolle behandeling van het lichaam van mijn vrouw.

Je hoopt nooit in deze situatie terecht te komen.
Als dat dan toch gebeurt en je verliest een dierbare dan biedt Stefan de juiste richting en ondersteuning. Met zijn hulp hebben we mijn vrouw de mooist denkbare en zinvolle uitvaart kunnen geven en hebben we zelf een goede start kunnen maken met ons eigen, individuele, rouwproces.

Buurman bij Stefan uit de straat, nam afscheid van zijn vrouw op 31 oktober 2020, Arnhem

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard