Waardevol moment tijdens de laatste verzorging van mijn moeder

Stefan heeft werkelijk alles wat je wenst in zijn begeleiding na het overlijden van onze moeder. Zijn grote kracht is dat hij integer is, echt en compassie-vol. Hij is er, helemaal en altijd, en denkt vanuit deze kracht mee met alles, en waarin hij laat zien dat alles mogelijk is in een afscheid.

Stefan toonde niet alleen naar ons, maar ook naar onze moeder een warmte en menselijkheid. Dit was bijzonder om te zien. Bovendien nodigde hij mij uit om hem te helpen in de verzorging en het mooi maken van onze moeder en dit ervaar ik als zeer waardevol. Dankjewel daarvoor.

Ik heb Stefan onze engel genoemd in de veel-ste korte tijd waarin zoveel geregeld moet worden. Het nagesprek na een aantal weken laat ook zijn zorgzaamheid zien. En het was fijn dat we na alle intensiteit op deze wijze afscheid konden nemen van elkaar.

Ik heb Stefan onze engel genoemd in de veel-ste korte tijd waarin zoveel geregeld moet worden.

Als ik erop terug kijk dan voel ik niets anders dan tevredenheid en ook trots! Ik beveel Stefan dan ook ten zeerste aan, dat moge duidelijk zijn!

Josje Verwer nam afscheid van haar moeder op 19 februari 2022, Rheden

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard