Het afscheid dat hij zo ontzettend graag heeft gewild

In een ontzettend moeilijke periode, waarin je weet dat je afscheid moet gaan nemen van je lieve partner en vader; Wouter. We moesten opzoek naar een uitvaart begeleider en via internet kwamen wij op de website van Stefan Boddenberg terecht. Alleen al de foto van Stefan zelf gaf ons een ontzettend vertrouwd gevoel.

Wij besloten op dat moment direct contact op te nemen om te vragen…. tja… wat moet je eigenlijk zeggen en vragen op het moment dat een dierbare nog niet weg is maar er wel al heel veel geregeld moet worden. En precies die twijfel en dat ongemak, daar ging Stefan zo respectvol mee om. Ondanks het tijdstip van die avond.

We hebben afgesproken om een kennismakingsgesprek te doen in de dagen erna en hoe fijn was dat. Wat een enorm warm bad en wat een opluchting en een drijvende kracht kwam er binnen. Wij kunnen niets anders zeggen als dat Stefan in die hele periode echt een engel is geweest. Een mens die zo veel hart heeft voor zijn vak en voor iedereen die daarin op zijn pad komt. Hij en de mensen met wie hij samen werkt, maken mogelijk wat er mogelijk is en nog meer en niets is gek of raar.

Er word van de jongste tot en met de oudste rekening gehouden met de bijkomende emoties en behoeften. Het was duidelijk dat de uitvaart absoluut niet bij een crematorium in Arnhem plaats mocht vinden maar het liefst in de stamkroeg van Wouter. Dat was zijn laatste wens. Helaas kon dat niet zo zijn, maar direct waren er de alternatieve locaties vanuit Stefan!

Wat moet je eigenlijk zeggen en vragen op het moment dat een dierbare nog niet weg is maar er wel al heel veel geregeld moet worden. En precies die twijfel en dat ongemak, daar ging Stefan zo respectvol mee om.

Onze lieve Wouter heeft het afscheid gehad dat hij zo ontzettend graag heeft gewild in het wijnmuseum in Arnhem. Dankzij de medewerking en fantastische begeleiding van Stefan en de mensen om hem heen, op de dag zelf, voor de livestream en voor alles. Het geruststellen vooraf, tijdens, na en waar en wanneer dan ook in die korte periode. Voor het beantwoorden van alle telefoontjes en eindeloze appjes, Dank je wel!

Wij kunnen niets anders zeggen als: Lieve Stefan, hopelijk mag jij voor nog ontzettend veel mensen betekenen wat je voor ons hebt betekend die tijd! We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad en daarbij is jou naam in alle positieve zinnen van het woord genoemd!

Anet van Beek nam afscheid van Wouter op 26 maart 2021, Arnhem

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard