Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer goed doen

Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer goed doen. Je wilt er niet aan, maar het is onvermijdelijk. Het is zeer intens, intiem en je voelt je ongelooflijk kwetsbaar. Hoe belangrijk het is dat je op zo’n moment mensen ontmoet die er écht voor je zijn, dat hebben wij ervaren met het afscheid van onze lieve Theo.

Stefan kwam per toeval op ons pad en wij denken nog regelmatig met een heel warm gevoel terug aan zijn liefdevolle begeleiding. Vanaf het eerste moment voelde het contact zeer vertrouwd. Stefan is een heel mooi oprecht mens en straalt een enorme rust uit. Hij geeft je alle ruimte en dringt niets op vanuit zogenaamde heersende formaliteiten. Zijn werkwijze maakt hem uniek in de uitvaartbegeleiding.

Stefan luistert zeer goed, heeft oog voor detail, kennis van zaken en voelt precies aan wat je nodig hebt. Wij gaven er de voorkeur aan om veel zelf te doen, maar wisten ook niet goed wat er allemaal mogelijk zou zijn.

Stefan is een heel mooi oprecht mens en straalt een enorme rust uit. Hij geeft je alle ruimte en dringt niets op vanuit zogenaamde heersende formaliteiten. Zijn werkwijze maakt hem uniek in de uitvaartbegeleiding.

Stefan was daarin een hele fijne sparringpartner en betrok ons op een natuurlijke manier bij de verzorging van mijn man en onze vader. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor. Het had niet beter gekund!

Gemma, Sterre en Tamar Wissing namen afscheid van haar man en hun vader op 14 juni 2021, Eerbeek

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard