Fijne en mooie herinneringen aan het afscheid van mijn moeder

Mijn moeder kwam zeer plots te overlijden. Helaas had zij ook geen wensen genoteerd o.i.d. of een testament achtergelaten. Stefan heeft mij ontzettend goed geholpen en begeleid bij keuzes die ik moest maken voor de uitvaart van mijn moeder. Dit heeft hij gedaan door stapje voor stapje en dag bij dag onderwerpen te bespreken. Hij wist daarin precies aan te voelen wanneer ik iets nog trok of wanneer het even genoeg was voor die dag.

Ik had totaal geen verwachtingen aangezien ik (gelukkig) nog nooit een uitvaart had meegemaakt. Toch voelde ik mij al vrij snel op mijn gemak en straalde Stefan en zijn collega veel rust en geduld uit. Precies wat ik nodig had op dat moment!
Aangezien ik geen ervaring heb met andere (grotere) uitvaartondernemingen vind ik het lastig om daar iets over te zeggen. Wel heb ik mij altijd gehoord gevoeld en mij nooit een nummertje gevoeld. Iets wat ik destijds wel van familie heb begrepen toen zij bij de grotere uitvaartondernemingen terecht kwamen. Stefan was bijna dagelijks (!) bij mij thuis om telkens een klein stuk te bespreken. Iets waar ik vermoed dat de grotere ondernemingen dit niet zo snel en/of uitgebreid zouden doen.

Stefan heeft mij totaal vrij gelaten in de keuzes die ik kon maken en wilde maken. Hij kwam zelf ook met ideeën en opties wat mij alleen maar heeft geholpen. Daarnaast heeft hij ook altijd rekening gehouden met het budget dat ik daarvoor had. Erg fijn, want cijfers is wel het laatste waar je dan over wilt nadenken.

Hij wist daarin precies aan te voelen wanneer ik iets nog trok of wanneer het even genoeg was voor die dag.

Teruggeblikt heb ik fijne en mooie herinneringen aan het afscheid van mijn moeder. Door de corona tijden was het wat aangepast, maar niet minder mooi. Ik ben Stefan en zijn collega’s ontzettend dankbaar voor hun hulp, hun geduld, maar ook hun creatieve ideeën die zij met mij deelden.

Ik zal Stefan dan ook zeker willen aanbevelen! Ik heb niks anders dan positieve woorden en een zeer positieve beoordeling over hem en zijn collega’s!

Marcella Huisman nam op 23 juli 2020 afscheid van haar moeder, Velp

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard