Twee mooie plechtigheden, heel persoonlijk en intiem

Ik gun ieder een uitvaartleider zoals Stefan. Het was een verdrietige tijd, maar ondanks dat kijk ik er met goede gevoelens op terug.

Via mijn schoonzus bij Stefan Boddenberg terecht gekomen, omdat ze dacht dat hij goed bij ons gezin paste qua regelen en begeleiden van de uitvaart van onze (schoon)moeder/oma. Twee jaar hiervoor was onze (schoon)vader/opa overleden en hadden wij een uitvaartverzorger van een grote organisatie en dat voelde als lopende band werk. Bij Stefan was dit totaal niet het geval en regelden we veel samen met elkaar en nam hij afstand wanneer hij vond dat dat nodig was. We hadden door omstandigheden de pech dat onze overgrootmoeder twee dagen later overleed en ook hier het zelfde verhaal. Twee mooie plechtigheden, heel persoonlijk en intiem. Ik gun ieder een uitvaartleider zoals Stefan. Het was een verdrietige tijd, maar ondanks dat kijk ik er met goede gevoelens op terug.

Ancheline Keizer – Maduro, nam afscheid van haar moeder op 22 juni 2019 en van haar oma op 24 juni 2019, Enschede

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard