Het verliezen van een dierbare is een ongelofelijk moeilijk moment

Het verliezen van een dierbare is een ongelofelijk moeilijk moment. Je wordt geleefd vanaf het moment van overlijden tot de dienst. Gedurende dit proces (en de dagen en weken erna!) zijn wij zo goed, vriendelijk, capabel en vooral meelevend geholpen door Loes en Stefan. Zij hebben het voor ons allemaal dragelijk gemaakt.

Het grootste compliment wat ik kan geven is dat tijdens de dienst wij het gevoel hadden dat zij aanwezig waren om alles in goede banen te leiden en ons dat vertrouwen te geven. Tegelijkertijd waren zij ook op de achtergrond zodat het een moment van afscheid was voor ons, familie en vrienden. Die balans is onmogelijk om goed te beschrijven – een gevoel van vertrouwen en vrijheid, tegelijkertijd.

Ik kan Loes en Stefan van Tumulus aan iedereen aanraden die een verlies moet verwerken. Alles wordt uit handen genomen zodat er plek is om te rouwen en het leven van je dierbare te vieren. En zo moet het zijn!

Die balans is onmogelijk om goed te beschrijven – een gevoel van vertrouwen en vrijheid, tegelijkertijd.

Andrew File nam afscheid van zijn vader op 12 mei 2023, Enschede

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland. 

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard