Afscheid nemen van een ouder wil je perfect laten verlopen

Afscheid nemen van een ouder wil je perfect laten verlopen. Bekend met de service, brede inzetbaarheid en integriteit van Stefan, via de voorheen gezamenlijke werkgever, was de keuze voor de uitvaartbegeleiding snel gemaakt. Naast onze verwachting dat alles gewoon netjes geregeld zou worden, zijn wij echt verrast door alle goede tips, de creativiteit en het oog voor detail dat Stefan biedt. Hij weet onderdelen perfect met elkaar te verbinden en eenheid te creëren binnen alle mogelijkheden en eventuele alternatieven hiervoor die er zijn.

Wij zijn verrast door alle goede tips, de creativiteit en het oog voor detail dat Stefan biedt.

Het was een heel prettige samenwerking, waarbinnen snel geschakeld kon worden, er een goede bereikbaarheid was en er letterlijk vele zaken uit handen werden genomen. Ook de service door middel van het Nabestaandenloket is een echte steun in deze tijd.

Wij hebben de begeleiding als heel persoonlijk ervaren en voelden ons absoluut geen nummer. Wij kijken heel tevreden terug op de periode na het overlijden en de uitvaart, hetgeen ons ook erg helpt bij de verwerking van het verlies. Ook de contacten en de nazorg na de uitvaart hebben we erg gewaardeerd. Stefan’s rust, duidelijkheid, heldere uitleg en de ruimte die hij biedt voor alle betrokkenen tijdens het hele proces, zijn heel erg prettig geweest.

Voor ons was zijn begeleiding perfect en viel er werkelijk niets te verbeteren. We zouden dit uit kunnen drukken in het hiervoor gebruikelijke cijfer, maar deze vorm van zorg is gewoon onbetaalbaar. Wij zullen hem dan ook van harte bij iedereen aanbevelen!

Henk en Ellen Stinissen namen afscheid van hun (schoon) moeder op  25 september 2022, Didam

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard