Wijchen

Een uitvaart regelen in Wijchen?

Als u te maken krijgt met een overlijden en u de uitvaart wilt regelen in Wijchen, is er voor u veel te regelen en te beslissen. Terwijl bij u met name verdriet, en misschien wel ongeloof heerst dat uw dierbare is overleden, kunnen wij u in deze droevig, verwarrende tijd alle steun bieden die nodig is om vorm en inhoud te geven aan de uitvaart in uw 'eigen taal en stijl'. Naast u en Met u helpen wij u graag door informatie aan te dragen, creatief mee te denken en veel zorg uit handen te nemen.
Ookal bent u elders verzekerd, dan mogen en kunnen wij voor de gehele uitvaart zorgen.
Tumulus uitvaartbegeleiding verzorgt een passende crematie of begrafenis in of vanuit Wijchen, waarbij u op een waardig en persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart in Wijchen bent u bij ons verzekerd van:
- Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
- In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare
- Wij verzorgen een uitvaart ongeacht de verzekering die u wellicht heeft;
- Wij bieden met onze Rouwhuiskamer een mogelijkheid om deze dagen in huiselijke sfeer door te brengen als een thuisopbaring niet wenselijk of mogelijk is.

Wenst u meer informatie te ontvangen, uw vragen te stellen of een vrijblijvend gesprek met ons te hebben, neemt u dan contact met ons op!
Goed om te weten: ongeacht de uitvaartverzekering die u wellicht heeft, bent u vrij om ons te benaderen voor de uitvaart. Wij zorgen in dat geval dat het verzekerd bedrag aan u uit wordt gekeerd.

Begrafenis of crematie in de omgeving van Wijchen

Het werkgebied van Tumulus uitvaartbegeleiding is erg ruim. Vanuit onze vestiging met Rouwhuiskamer in Huissen zijn we werkzaam in alle kernen van de gemeente Wijchen voor het verzorgen van een uitvaart.

Begraafplaats

Denkt u aan een begrafenis in Wijchen? Dat is bijvoorbeeld mogelijk op
R.K. Begraafplaats Paschaliskerk, Woeziksestraat 324 / Veenhof, 6604 CC Wijchen / Woezik
R.K. Begraafplaats Sint-Antoniusabt kerk, Elckerlijcweg, Wijchen
Begraafplaats Kateellaan Protestantse Gemeente, Kasteellaan 120, 6603  BJ Wijchen
Andere mogelijkheden in de omgeving zijn bijvoorbeeld:
R.K. Begraafplaats H. Jozefkerk, Heumenseweg 34, 6603 CZ  Alverna
R.K. Begraafplaats H. Johannes de Doperkerk, Boomsestraat 2 / Hoeveweg, 6613 AH  Balgoij
Begraafplaats Batenburg Protestantse Gemeente, Kasteelse Allee, 6634 AH  Batenburg
R.K. Begraafplaats Parochie H. Victor, Kasteelse Allee, 6634 AH  Batenburg
Begraafplaats Nederlands Hervormde kerk Bergharen, Veldsestraat 12, 6617 AA  Bergharen
R.K. Begraafplaats Sint-Annakerk, Dorpsstraat 46, 6617 AE  Bergharen
R.K. Begraafplaats H. Judocuskerk, Dorpsstraat 37, 6616 AE Hernen
Begraafplaats Leur Nederlands Hervormde Kerk, Van Balverenlaan 4, 6615 AH Leur
R.K. Begraafplaats Sint-Damianuskerk, Kerkstraat 11, 6606 AJ  Niftrik

Crematorium

Er zijn verschillende crematoria in de omgeving van Wijchen. Elke locatie straalt een eigen sfeer uit. Dit maakt dat u alle keus heeft in welk crematorium bij u past als u afscheid moet nemen van uw geliefde. Over die sfeer en de mogelijkheden kunnen wij u meer vertellen, neemt u contact op met ons. Te denken valt aan:
-Dela crematorium en uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW  Nijmegen
Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is ook geschikt voor een intiem huiskamer afscheid. Uw nabestaande kan opgebaard worden in een van de rouwkamers (bezoek op afspraak). Een van deze kamers biedt de mogelijkheid van een 24-uurs kamer waar u de sleutel van krijgt.
-Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
- Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen
Dit groter crematorium beschikt over 2 aula's van verschillende groottes. Een grote aula met plaats voor 220 personen en vele mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek. licht, kleuren en beeld zorgen we voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. De kleine aula biedt 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.
Er zijn ook 24-uurs opbaarkamers.
Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666 LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.
Crematorium De Wende, Linie 9, 5405 AR  Uden
Ook dit crematorium is kleinschalig. Er is gekozen voor een sfeervolle huiskamer (maximaal 35 personen) met comfortabele zitplaatsen. Daar vindt het laatste afscheid plaats in kleine familie- en vriendenkring én in een intieme sfeer. De overnruimte is direct achter de huiskamer. Daar is bewust zo voor gekozen: steeds meer nabestaanden kiezen ervoor om de overledene écht tot het laatste moment te begeleiden. Op deze manier gaat de overledene van u weg in plaats van andersom.

Kosten van een uitvaart in Wijchen

Dat een uitvaart flink in de kosten kan oplopen is bekend, maar dat hoeft niet! De kosten hebben alles te maken met de keuzes die door u gemaakt worden. Daarom zal onze kostenraming altijd op maat zijn en uniek gemaakt worden. Wij vinden het belangrijk dat u, tijdens de voorbereidingen van een uitvaart, steeds op de hoogte bent van de kosten die bepaalde keuzes met zich meebrengen. Vanzelfsprekend denken wij steeds mee en, als u dat wilt, zoeken wij naar alternatieven om onnodige kosten te besparen. 
Heeft u een verzekering? Wij zoeken alles graag voor u uit en mogen en kunnen de uitvaart met u regelen.
Wilt u een offerte van ons ontvangen of een oriënterend gesprek? Belt u of mailt u ons!

Uw eigen wensen voor een uitvaart in Wijchen vastleggen

Het kan heel fijn zijn om vooraf goed na te denken over uw eigen uitvaart in Wijchen. U ontzorgt daarmee uw nabestaanden, maar ook is het uw nabestaanden dan duidelijk welke voorkeuren u had. Wij staan klaar om hier met u een gesprek over te hebben, u te informeren over de mogelijkheden in Wijchen en als klankbord te dienen bij al uw twijfels. Bent u er eenmaal aan toe, dan kunt u uw wensen opschrijven in het Laatste wensenboekje. Neemt u gerust contact met ons op!

Hoe kan Tumulus uitvaartbegeleiding mij helpen?

Uw dierbare is of komt binnenkort te overlijden. Wat moet u doen? Belt u ons! Tumulus weet dat afscheid nemen op vele manieren kan. Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren, kunt u met aandacht keuzes maken. Samen geven we vorm en inhoud aan een blijvende en waardevolle herinnering. 

Hier leest u wat te doen bij overlijden.

Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar
 

Contact