Rozendaal

Een uitvaart regelen in Rozendaal?

Als u te maken krijgt met een overlijden en u de begrafenis of crematie wilt regelen, is er voor u veel te regelen en te beslissen. Terwijl bij u met name verdriet, en misschien wel ongeloof heerst dat uw dierbare is overleden, kunnen wij u in deze droevig, verwarrende tijd alle steun bieden die nodig is om vorm en inhoud te geven aan de uitvaart in uw 'eigen taal en stijl'. Naast u en Met u helpen wij u graag door informatie aan te dragen, creatief mee te denken en veel zorg uit handen te nemen.
OOKAL BENT U ELDERS VERZEKERD, DAN KUNT U ONS DE HELE UITVAART LATEN VERZORGEN. Wij nemen de administratieve zorg voor u uit handen en zorgen dat de verzekering het verzekerd bedrag aan u uitkeert. Financieel hoeft een verzekering geen belemmering te zijn om de uitvaart door Tumulus te laten verzorgen.

Tumulus uitvaartbegeleiding verzorgt een passende crematie of begrafenis in of vanuit Rozendaal, waarbij u op een waardig en persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart bent u bij ons verzekerd van:
- Liefdevolle aandacht en zorg voor uw overledene en voor u
- Oog voor detail en elegantie
- Een uitvaart in de 'eigen' stijl, en zoveel mogelijk in de 'eigen' omgeving
- Wij verzorgen een uitvaart ongeacht de verzekering die u wellicht heeft.

Wenst u meer informatie te ontvangen, uw vragen te stellen of een vrijblijvend gesprek met ons te hebben, neemt u dan contact met ons op!

Opbaring in Rozendaal

Het ritueel van opbaren biedt u als nabestaanden de gelegenheid om nog enige tijd in het bijzijn van uw dierbare te verblijven.Het opbaren kan thuis plaatsvinden op bed of op een opbaarplank. Het prettige van een thuisopbaring is dat u zoveel u wil bij de overledene kunt zijn. Iemand ‘thuis’ hebben geeft een veilig en geborgen gevoel. De vertrouwde omgeving geeft nabestaanden alle gelegenheid om op eigen tijd en wijze afscheid te nemen. Wij komen dagelijks langs om te controleren of de koeling goed functioneert en de opbaring 'goed gaat'.
Soms is het niet wenselijk of niet mogelijk om de overledene thuis op te baren. In dat geval doen wij u suggesties voor 'warme' plekken in Rozendaal en omgeving waar uw dierbare opgebaard kan worden en waar u -zo u wenst- op bezoek kunt komen. 
In het geval u al afscheid heeft genomen van het lichaam van uw dierbare, dan kan het ook een optie zijn dat wij hem/haar in onze eigen Rouwhuiskamer in Huissen opbaren: een sfeervolle plek waar wij de overledene op een waardig en op persoonlijke wijze opbaren.
Belt of mailt u gerust als u meer wilt weten.
Begrafenis of crematie in de omgeving van Rozendaal
Het werkgebied van Tumulus uitvaartbegeleiding is erg ruim. Wij zijn werkzaam in alle kernen van de gemeente Rozendaal en daarbuiten voor het verzorgen van een uitvaart.
Een van de eerste vragen die er zal liggen, is of u kiest voor een begrafenis of voor een crematie.

Denkt u aan een begrafenis op Rozendaal?

U heeft het recht uw geliefde op bijna elke begraafplaats een laatste rustplek te geven. In de gemeente Rozendaal (of in de buurt) zelf is er de volgende begraafplaats:
- Algemene Begraafplaats, Rosendael 2, Rozendaal
En in de buurt, kunt u denken aan:
- Oude Begraafplaats Velp, Reinaldstraat 20, Velp
- RK Begraafplaats Velp, Bergweg 11, Velp
- Begraafplaats Moscowa, Waterbergseweg 18, Velp
- Begraafplaats 'De Pinkel' (Hervormde Gemeente), Pinkelseweg, Rheden
- Begraafplaats Heiderust, Lentsesteeg 21, Rheden

Denkt u aan een crematie in de buurt van Rozendaal?

Rozendaal heeft geen crematorium. Wel zijn er een aantal crematoria in de naburige gemeenten. Elke locatie straalt een eigen sfeer uit. Dit maakt dat u alle keus heeft in welk crematorium bij u past als u afscheid moet nemen van uw geliefde. Over die sfeer en de mogelijkheden kunnen wij u meer vertellen, neemt u contact op met ons. Te denken valt aan:
Crematorium Dieren, Imboslaan 6, 6952 JP  Dieren
Crematorium Dieren ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes, uitbundig groen en prachtig natuurschoon tekenen de sfeer van het terrein. Het crematorium beschikt over twee aula’s binnen en één openluchtaula: De Veluwezaal (200 zitplaatsen), de IJsselzaal (60 zitplaatsen) en de Eikenhof die natuurlijk alleen gebruikt kan worden als het droog is (het crematorium houdt altijd een binnenaula vrij voor het geval het gaat regenen).
Crematorium Heidehof, Engelanderholt 95, 7339 BX  Ugchelen
Heidehof Ugchelen/Apeldoorn is een modern crematorium met twee aula’s: De aula biedt plaats aan 125 belangstellenden. Wordt het druk, dan kunnen de deuren naar de ontvangstruimte opengezet worden. Zo kan de capaciteit van de zaal vergroot worden naar 300 gasten. Het Paviljoen biedt een intiemere sfeer voor 55 belangstellenden.
Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.

Kosten van een uitvaart in Rozendaal

Een gemiddelde uitvaart kost tussen de € 3.500,00 en € 8.000. Dat kan meer zijn, dat kan minder zijn. Maar een uitvaart hoeft niet onnodig in de kosten op te lopen! Want de kosten hebben alles te maken met de keuzes die door u gemaakt worden. Daarom zal onze kostenraming altijd op maat zijn en uniek gemaakt worden. Wij vinden het belangrijk dat u, tijdens de voorbereidingen van een uitvaart, steeds op de hoogte bent van de kosten die bepaalde keuzes met zich meebrengen. Vanzelfsprekend denken wij steeds mee en, als u dat wilt, zoeken wij naar alternatieven om onnodige kosten te besparen. 
HEEFT U EEN VERZEKERING? Wij zoeken alles graag voor u uit en MOGEN EN KUNNEN de uitvaart met u regelen. Ook zonder extra kosten.
Wilt u een offerte van ons ontvangen of een oriënterend gesprek? Belt u of mailt u ons!

Uw eigen wensen voor een uitvaart in Rozendaal vastleggen

Het kan heel fijn zijn om vooraf goed na te denken over uw eigen uitvaart. U ontzorgt daarmee uw nabestaanden, maar ook is het uw nabestaanden dan duidelijk welke voorkeuren u had. Wij staan klaar om hier met u een gesprek over te hebben, u te informeren over de mogelijkheden in Rozendaal en als klankbord te dienen bij al uw twijfels. Bent u er eenmaal aan toe, dan kunt u, als u dat fijn vindt, uw wensen opschrijven in een brief of met behulp van ons Laatste wensenboekje. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kan Tumulus uitvaartbegeleiding mij helpen?

Uw dierbare is of komt binnenkort te overlijden. Wat moet u doenBelt u ons! Tumulus weet dat afscheid nemen op vele manieren kan. Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren, kunt u met aandacht keuzes maken. Samen geven we vorm en inhoud aan een blijvende en waardevolle herinnering. 

En wat te doen bij overlijden? Dat leest u hier.

Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar

Contact