Gendt

Een uitvaart regelen in Gendt?

Als u te maken krijgt met een overlijden en u de uitvaart wilt regelen in Gendt, is er voor u veel te regelen en te beslissen. Terwijl bij u met name verdriet en misschien wel ongeloof heerst dat uw dierbare is overleden, kunnen wij u in deze droevig, verwarrende tijd alle steun bieden die nodig is om vorm en inhoud te geven aan de uitvaart in uw 'eigen taal en stijl'. Naast u en Met u helpen wij u graag door informatie aan te dragen, creatief mee te denken en veel zorg uit handen te nemen.

Ookal bent u elders verzekerd, dan mogen en kunnen wij voor de gehele uitvaart zorgen.
Tumulus uitvaartbegeleiding verzorgt een passende crematie of begrafenis in of vanuit Gendt, waarbij u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart in Gendt bent u bij ons verzekerd van:

- Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
- In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare
- Wij verzorgen een uitvaart ongeacht de verzekering die u wellicht heeft;
- Wij zorgen voor een opbaring op een mooie plek: thuis, dichtbij u in de buurt of in onze Rouwhuiskamer. Het is fijn als er de mogelijkheid is om deze dagen in huiselijke sfeer door te brengen.

Wenst u meer informatie te ontvangen, uw vragen te stellen of een vrijblijvend gesprek met ons te hebben, neemt u dan contact met ons op!

De overledene opbaren in Gendt

De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn bijzonder en vaak indrukwekkend. U moet van alles regelen. Maar u hebt ook tijd en ruimte nodig om afscheid te kunnen nemen. Natuurlijk kan de overledene thuis worden opgebaard. Sommige nabestaanden vinden het prettig dat er in de eigen huiselijke omgeving afscheid kan worden genomen. 
Soms is het niet mogelijk of wenselijk om de overledene thuis op te baren. In dat geval zoekt Tumulus naar een andere 'fijne' locatie waar de overledene opgebaard kan worden en u toch op bezoek kunt gaan, als u dat wenst.
Tumulus heeft zelf ook een Rouwhuiskamer: een sfeervolle ruimte waarin u in alle rust afscheid kunt nemen. U krijgt de sleutel en alle vrijheid om te komen en te gaan wanneer u wilt. Het is in de dagen voorafgaand aan de uitvaart 'uw' huiskamer.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Begrafenis of crematie in Gendt

Het werkgebied van Tumulus uitvaartbegeleiding is erg ruim. Wij zijn werkzaam in alle kernen van de gemeente Lingewaard (en daarbuiten) -en in het bijzonder in Gendt- voor het verzorgen van een uitvaart.

Begraafplaats

Denkt u aan een begrafenis in of vlakbij Gendt? Dat is bijvoorbeeld mogelijk op
Algemene Begraafplaats Gendt, Zandvoortsestraat 1, 6691 EN  Gendt
- Gemeentelijke Begraafplaats "De Hoeve", Hoeve, 6851 EP  Huissen
Algemene Begraafplaats de Teselaar, Teselaar 29, 6681 BD  Bemmel,

Ook kunt u kiezen voor een Bijzondere begraafplaats, deze behoren bij een kerk. Bijvoorbeeld kunt u denken aan:
- Begraafplaats Hervormde Kerk, Molenstraat 1, 6687 AM  Angeren
- RK Begraafplaats (BAVO), Kerkstraat/Bavoplein, Angeren
- RK begraafplaats Donatuskerk, Loostraat, Bemmel
- RK begraafplaats Doornenburg, Pannerdenseweg 50, 6686 BH  Doornenburg
- RK begraafplaats Haalderen, van der Mondeweg 24, 6685 BP  Haalderen

Crematorium

In Gendt zelf is geen crematorium. Wel zijn er meerdere crematoria in de buurt van Gendt. Ieder ademt z'n eigen sfeer. Daar kunnen wij u meer over vertellen. Te denken valt aan:
Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666 LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.
Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen
Dit groter crematorium beschikt over 2 aula's van verschillende groottes. Een grote aula met plaats voor 220 personen en vele mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek. licht, kleuren en beeld zorgen we voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. De kleine aula biedt 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.
Er zijn ook 24-uurs opbaarkamers.
- Dela crematorium en uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW  Nijmegen
Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is ook geschikt voor een intiem huiskamer afscheid. Uw nabestaande kan opgebaard worden in een van de rouwkamers (bezoek op afspraak). Een van deze kamers biedt de mogelijkheid van een 24-uurs kamer waar u de sleutel van krijgt.
Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
- Begraafplaats en crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18, 6815 AP Arnhem
Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Dit crematorium beschikt over een aula: de Lindenzaal, met 145 zitplaatsen. Gelegen in een monumentaal begraafpark (geopend in 1876), bestaat dit crematorium sinds 1974. Naast de grafvelden zijn er strooivelden en columbaria (urnenmuren), maar ook urnengraven en vrijstaande urnen.

Elk crematorium straalt een eigen sfeer uit en heeft eigen mogelijkheden. Welke locatie past bij u? Wij helpen u graag bij deze afweging. Belt u ons gerust: 026 - 32 58 440.

Kosten van een uitvaart in Gendt

Dat een uitvaart flink in de kosten kan oplopen is bekend, maar dat hoeft niet! De kosten hebben alles te maken met de keuzes die door u gemaakt worden. Daarom zal onze kostenraming altijd op maat en uniek gemaakt worden. Wij vinden het belangrijk dat u, tijdens de voorbereidingen van een uitvaart, steeds op de hoogte bent van de kosten die bepaalde keuzes met zich meebrengen. Vanzelfsprekend denken wij steeds mee en, als u dat wilt, zoeken wij naar alternatieven om onnodige kosten te besparen. 
Heeft u een verzekering? Wij zoeken alles graag voor u uit en mogen en kunnen de uitvaart met u regelen.
Wilt u een offerte van ons ontvangen of een oriënterend gesprek? Belt u of mailt u ons!

Uw eigen wensen voor een uitvaart in Gendt vastleggen

Het kan heel fijn zijn om vooraf goed na te denken over uw eigen uitvaart in Gendt. U ontzorgt daarmee uw nabestaanden, maar ook is het uw nabestaanden dan duidelijk welke voorkeuren u had. Wij staan klaar om hier met u een gesprek over te hebben, u te informeren over de mogelijkheden in Gendt en als klankbord te dienen bij al uw twijfels. Bent u er eenmaal aan toe, dan kunt u uw wensen opschrijven in een brief of in het Laatste wensenboekje. Dit boekje ontvangt u kosteloos als u ernaar vraagt: telefonisch of per mail.

Hoe kan Tumulus uitvaartbegeleiding mij helpen?

Uw dierbare is of komt binnekort te overlijden. Wat moet u doen? Belt u ons! Tumulus weet dat afscheid nemen op vele manieren kan. Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren, kunt u met aandacht keuzes maken. Samen geven we vorm en inhoud aan een blijvende en waardevolle herinnering.

Hier leest u wat u moet doen bij een overlijden.

 

Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar


 

Contact