Elst

Wat komt er allemaal kijken bij een uitvaart regelen in Elst?

Wat te doen als u te maken krijgt met het overlijden van uw dierbare? Belt u ons gerust (026 - 32 58 440): wij komen direct om van u te horen wat is gebeurd en wat u in deze eerste week van afscheidnemen wenst: een opbaring thuis of liever elders? Wilt u de laatste verzorging samen met ons doen, alleen, of laat u deze liever aan ons over? Op weke manier wilt u met familie en eventueel, vrienden, belangstellenden afscheid nemen in de hectische week die op u afkomt? Tumulus helpt u om alles rondom een uitvaart in Elst te regelen, of het nu om een crematie of om een begrafenis gaat. Dat doen wij met oprechte aandacht en lieve zorg. Naast u en Met u slaan wij de handen ineen en de arm af en toe om elkaar heen, als dat een heel klein beetje mag. Wij helpen u bij het verzorgen van een crematie of begrafenis in Elst. Dit stelt u in de gelegenheid in alle rust, liefdevol en met aandacht afscheid te nemen van uw overleden dierbare.
Ook als u elders verzekerd bent, mogen en kunnen wij voor de gehele uitvaart zorgen.

Wij zijn bekend met vele locaties in en rondom Elst en kunnen u hier meer over vertellen. Wij ondezoeken ook graag de mogelijkheden die u zelf wilt aandragen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. 

Opbaring in vertrouwde omgeving is troostend

Het kan heel troostend zijn om de laatste dagen rondom het overlijden van uw dierbare in een vertrouwde omgeving door te brengen. Samen Met u kunnen wij uw geliefde thuis in Elst op bed opbaren. Soms kan dat niet, bijvoorbeeld omdat dit praktisch niet handig is of de ruimte te klein is. Soms is dit niet wenselijk. In die situaties gaan wij met u op zoek naar een andere locatie waar u uw dierbare, zo gewenst kunt bezoeken. Er zijn veel mogelijkheden in locaties rondom Elst, bijvoorbeeld in verschillende mortuaria en Rouwkamers die vele crematoria en collega-uitvaartondernemers bieden.
En natuurlijk is er de mogelijkheid om uw dierbare overledene in onze eigen sfeervolle Rouwhuiskamer in Huissen te leggen: u krijgt de sleutel van deze sfeervolle plek, komt en gaat wanneer u wilt... het is úw huiskamer in deze afscheidsweek! 

Begraven of cremeren in Elst

Een van de eerste vragen die er ligt is: denkt u aan een begrafenis of aan een crematie? Als u naar begraven of cremeren klikt, leest u meer over wat er met het lichaam van uw dierbare gebeurt. Wij vertellen u hier graag meer over:  informatie inwinnen zal u helpen om tot een besluit te komen. Belt u ons gerust.

Begraafplaatsen in Elst

In Elst begraven is mogelijk op twee locaties:
- Algemene Begraafplaats, Valburgseweg, 6661 EW  Elst
- RK Begraafplaats, Valburgseweg, 6661 EW  Elst
Er zijn meer begraafplaatsten in de gemeente (of daarbuiten) waar u ook voor kan kiezen. Wij denken graag met u mee. Belt u daarvoor: 026 - 32 58 440.

Crematoria in de omgeving van Elst

Er is géén crematorium in Elst, wel in de directe omgeving.
- Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666 LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.
- Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen
Dit groter crematorium beschikt over 2 aula's van verschillende groottes. Een grote aula met plaats voor 220 personen en vele mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek. licht, kleuren en beeld zorgen we voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. De kleine aula biedt 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.
Er zijn ook 24-uurs opbaarkamers.
-Dela crematorium en uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW  Nijmegen
Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is ook geschikt voor een intiem huiskamer afscheid. Uw nabestaande kan opgebaard worden in een van de rouwkamers (bezoek op afspraak). Een van deze kamers biedt de mogelijkheid van een 24-uurs kamer waar u de sleutel van krijgt.
-Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
-Begraafplaats en crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18, 6815 AP Arnhem
Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats & Crematorium Moscowa. Dit crematorium beschikt over een aula: de Lindenzaal, met 145 zitplaatsen. Gelegen in een monumentaal begraafpark (geopend in 1876), bestaat dit crematorium sinds 1974. Naast de grafvelden zijn er strooivelden en columbaria (urnenmuren), maar ook urnengraven en vrijstaande urnen.
Elk crematorium straalt een eigen sfeer uit en heeft eigen mogelijkheden. Welke locatie past bij u? Wij helpen u graag bij deze afweging. Belt u ons gerust: 026 - 32 58 440.

Kosten van een uitvaart in Elst

Omdat wij samen met u vorm willen geven aan de uitvaart van uw dierbare, is ook het kostenplaatje van een uitvaart bij ons altijd maatwerk. Als kleinschalige onderneming is het voor ons mogelijk om scherp op de kosten te letten en hier steeds helder met u over spreken. Dat moet ook, want bepaalde keuzes kunnen de kosten snel doen oplopen. Wij spannen ons vanzelfsprekend in om, vóóraf en tijdens de voorbereidingen van de uitvaart, steeds aan te geven aan welke kosten u moet denken. Daar waar wij kunnen -en als u dat wenst- zullen wij altijd kostenbesparende suggesties doen.
We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek waarna we voor u een kostenraming kunnen maken. U kunt natuurlik ook telefonisch of via de mail een offerte vragen. Wij informeren u graag: belt u of mailt u ons.

Uw eigen wensen voor een uitvaart in Elst vastleggen

Het kan heel fijn zijn voor uw nabestaanden om na uw overlijden te weten wat uw wensen waren rondom uw uitvaart in Elst. Hiervoor kunt u een wilsbeschikking schrijven: dit is een brief of een Laatste wensenboekje waarin u uw voorkeuren in opschrijft. Wilt u hier meer over weten of dit boekje kosteloos bestellen? Neemt u dan gerust contact met ons op: 026 32 58 440. Vanzelfsprekend is zo'n gesprek vrijblijvend en onze hulp bij het opschrijven van uw laatste wensen geheel kosteloos.

Wat kan Tumulus uitvaartbegeleiding voor u betekenen?

Op een vaak onverwacht moment en in een intens verdrietige periode staat u voor het maken van veel keuzes... in korte tijd. Keuzes die u meestal nog niet eerder heeft gemaakt, en die u goed wilt maken, want de uitvaart van uw dierbare regelen, dat kunt u maar één keer doen. Door onze ervaring, onze bekendheid met de regio, ons meeleven en onze elegante, bescheide en liefdevolle werkwijze, nemen wij u bij de hand in ieder stap die door u genomen moet worden. Vanaf uw eerste telefoontje doen wij alles naast u en met u: het geven van de laatste zorg, het opbaren, het voorbereiden van de uitvaart, inhoudelijk vorm geven aan dat afscheid, afscheid nemen op die laatste dag, en na afloop met u terugkijken of de hectische dagen -vaak weken- van het sterven en afscheidnemen. Zo groeit u naar nieuwe troostende herinneringen: u heeft alles gedaan wat u voor uw geliefde kon doen. Dit gevoel zal u sterken in uw verdriet.
Neemt u gerust contact op met Tumulus.

Wat te doen bij overlijden? Dat leest u hier
 
Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar

Contact