Duiven

Een uitvaart in Duiven?

Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. En als u de tijd en ruimte wilt creëren om uw aandacht naar uw verdriet uit te laten gaan, dan is het fijn als Tumulus u helpt en ondersteunt bij de organisatie van de uitvaart. Zo groeit u naar een uitvaart in uw 'eigen taal en stijl'. Naast u en Met u helpen wij u graag door informatie aan te dragen, creatief mee te denken en veel zorg uit handen te nemen.
Ookal bent u elders verzekerd, dan mogen en kunnen wij voor de gehele uitvaart zorgen.
Tumulus uitvaartbegeleiding verzorgt een passende crematie of begrafenis in of vanuit Duiven, waarbij u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart in Duiven bent u bij ons verzekerd van:
- Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
- In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare
- Wij verzorgen een uitvaart ongeacht de verzekering die u wellicht heeft;
- Wij bieden met onze Rouwhuiskamer een mogelijkheid om deze dagen in huiselijke sfeer door te brengen als een thuisopbaring niet wenselijk of mogelijk is.
Wenst u meer informatie te ontvangen, uw vragen te stellen of een vrijblijvend gesprek met ons te hebben, neemt u dan contact met ons op!

Een opbaring in een vertrouwde omgeving in Duiven

Na het eerste telefoontje komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Samen met u -als u dat wenst- geven wij de overledene de laatste zorg en kleden hem of haar aan. Vervolgens leggen wij haar op bed of op een baar bijvoorbeeld in de thuisomgeving. Mocht het niet wenselijk of mogelijk zijn om de overledene thuis op te baren, dan zoeken wij met u naar een alternatief: er zijn veel rouwcentra of '24-uurs kamers' in de omgeving van Duiven met een fijne sfeer, waar wij uw dierbare ook kunnen opbaren. En natuurlijk is er ook onze eigen Rouwhuiskamer in Huissen. Als u al afscheid hebt genomen en geen of weinig bezoek wenst te brengen aan de overledene in de dagen voorafgaand aan de uitvaart, dan weet u dat uw dierbare in een sfeervolle kamer ligt en door ons goed verzorgd wordt.

Begrafenis of crematie in de omgeving van Duiven

Waar denkt u aan een begrafenis of aan een crematie? Hieronder vindt u de locaties in Duiven en omgeving:

Begraafplaats

Gemeentelijke begraafplaats “’t Heijlige Land”, Rijksweg 140 / Heiliglandsestraat, 6921 AJ  Duiven
- R.K. Begraafplaats Sint-Remigiuskerk, Remigiusplein 4 (Voetgangersgebied), 6921 BL  Duiven
- R.K. Begraafplaats H. Andreas, Het Straatje (ingang via Dorpstraat 7), 6923 AM  Groesen
- R.K. Begraafplaats Antonius Abt kerk, Loostraat 32, 6924 AG Loo

Crematorium

In Duiven zelf is geen crematorium. Wel zijn er meerdere crematoria in de buurt van Duiven of iets verder weg. Ieder ademt z'n eigen sfeer. Daar kunnen wij u meer over vertellen. Te denken valt aan:
- Begraafplaats en Crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18, 6815 AP  Arnhem
In een monumentaal begraafpark bevindt zich het Crematorium Moscowa. Een crematieplechtigheid kan georganiseerd worden in de Lindenzaal. Met haar puntdak en spectaculaire glas in lood kunstwerk kan deze zaal een bijzondere sfeer oproepen. Er zijn 145 zitplaatsen.
Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.
Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15, 6718 ZA  Ede
Dit crematorium ligt in het hart van de Gelderse Vallei, aan de noordkant van Ede. In het uit leisteen opgetrokken gebouw zijn veel natuurlijke kleuren gebruikt, waardoor het prachtig harmonieert met de bosrijke omgeving. Vanuit de aula heeft u een mooi uitzicht over het bos. De warme inrichting en het intieme karakter van de aula zorgen voor een aangename sfeer. De aula heeft 125 zitplaatsen. Bij grote groepen wordt de ontvangstruimte en/of de koffiekamer betrokken. Er zijn twee koffiekamers met 90 en 60 zitplaatsen.
Crematorium De Slangenburg, Nutselaer 4, 7004 HJ  Doetinchem
Het crematorium ligt vlak bij kasteel De Slangenburg, ten oosten van Doetinchem. De verschillende ruimtes bieden u een prachtig uitzicht over het typische Achterhoekse landschap. Er zijn twee aula’s: de Van Baerzaal (120 zitplaatsen) en ’t Voorhuus (maximaal 25 personen).
Crematorium Dieren, Imboslaan 6, 6952 JP  Dieren
Crematorium Dieren ligt middenin de Veluwe en dat is te zien: slingerende bospaadjes, uitbundig groen en prachtig natuurschoon tekenen de sfeer van het terrein. Het crematorium beschikt over twee aula’s binnen en één openluchtaula: De Veluwezaal (200 zitplaatsen), de IJsselzaal (60 zitplaatsen) en de Eikenhof die natuurlijk alleen gebruikt kan worden als het droog is (het crematorium houdt altijd een binnenaula vrij voor het geval het gaat regenen).
Crematorium Heidehof, Engelanderholt 95, 7339 BX  Ugchelen
Heidehof Ugchelen/Apeldoorn is een modern crematorium met twee aula’s: De aula biedt plaats aan 125 belangstellenden. Wordt het druk, dan kunnen de deuren naar de ontvangstruimte opengezet worden. Zo kan de capaciteit van de zaal vergroot worden naar 300 gasten. Het Paviljoen biedt een intiemere sfeer voor 55 belangstellenden.
Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN  Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen, Schoenaker 12, 6641 SZ  Beuningen
Dit crematorium beschikt over 2 aula's van verschillende groottes. Een grote aula met plaats voor 220 personen en vele mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek. licht, kleuren en beeld zorgen we voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. De kleine aula biedt 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.
Er zijn ook 24-uurs opbaarkamers.
Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW  Nijmegen
Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is ook geschikt voor een intiem huiskamer afscheid. Uw nabestaande kan opgebaard worden in een van de rouwkamers (bezoek op afspraak). Een van deze kamers biedt de mogelijkheid van een 24-uurs kamer waar u de sleutel van krijgt.
Wilt u meer te weten komen over alle mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op.

Wat kost een uitvaart in Duiven?

Omdat wij vanuit uw wensen werken, verschillen de kosten van iedere uitvaart van elkaar: uitgangspunt voor de kosten zijn juist die keuzes die u maakt. Als voorbeeld: kiest u voor een begrafenis, dan zullen de kosten altijd hoger liggen dan voor een crematie. Een rouwadvertentie in een regionale of landelijke krant plaatsen is duurder dan het rondsturen van rouwkaarten. Wij houden graag met u vinger aan de pols als het om de kosten van een begrafenis of crematie gaat: je kunt met kleine details die niet veel geld hoeven te kosten, een uitvaart zó persoonlijk, betekenisvol en 'eigen' maken! Wij zullen u bij al uw keuzes op de hoogte houden van de kosten die aan een keuze verbonden zijn, en wij denken graag mee in alternatieven om die kosten niet onnodig op te laten lopen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op. N.a.v. uw wensen kunnen wij u een offerte doen. Belt of mailt u ons hiervoor.
Elk crematorium straalt een eigen sfeer uit en heeft eigen mogelijkheden. Welke locatie past bij u? Wij helpen u graag bij deze afweging. Belt u ons gerust: 026 - 32 58 440.

 

Uw eigen wensen voor een uitvaart in Duiven vastleggen

Het kan heel fijn zijn om vooraf goed na te denken over uw eigen uitvaart in Duiven. U ontzorgt daarmee uw nabestaanden, maar ook is het uw nabestaanden dan duidelijk welke voorkeuren u had. Wij staan klaar om hier met u een gesprek over te hebben, u te informeren over de mogelijkheden in duiven en als klankbord te dienen bij al uw twijfels. Bent u er aan toe, dan kunt u uw wensen opschrijven in het Laatste wensenboekje.  Neemt u gerust contact met ons op!

Hoe kan Tumulus uitvaartbegeleiding u ondersteunen?

Uw dierbare is of komt binnenkort te overlijden. Wat moet u doen? Belt u ons! Tumulus weet dat afscheid nemen op vele manieren kan. Door goed naar u te luisteren, de tijd te nemen, rust en ruimte te creëren, kunt u met aandacht keuzes maken. Samen geven we vorm en inhoud aan een blijvende en waardevolle herinnering. 

Hier leest u wat te doen bij overlijden.

Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar

Contact