Bemmel

Uitvaart in Bemmel laten verzorgen

De periode rondom het afscheid nemen van een overleden dierbare is een heel heftige tijd. In deze verwarrende periode moet u ook nog in korte tijd van alles geregeld rondom de uitvaart van uw dierbare in Bemmel.

De eerste vraag waar u als nabestaande mee geconfronteerd wordt, is of het een crematie of een begrafenis wordt. Waar dan? Hoe dan? Lastige vragen, waar u, samen met andere nabestaanden mee te maken krijgt. Tumulus ondersteunt u bij al deze vragen door u aan de hand te nemen en samen Met u, stap voor stap informatie te verkrijgen zodat u besluiten kunt nemen.
Met Tumulus Naast u, creëert u ruimte en tijd om te beseffen wat er is gebeurd en wat dit voor u en andere nabestaanden betekent. Tijd om naast uw dierbare te gaan zitten en uw gedachten, uw gevoel van gemis en verdriet, uw herinneringen toe te laten.

Met persoonlijke aandacht en oog voor detail willen wij samen met u een warme, passende uitvaart verzorgen. Wij houden daarbij rekening met eventuele financiële beperkingen, bijvoorbeeld die van een eerder afgesloten verzekering.

Opbaren van uw dierbare in Bemmel

Het is fijn als u de laatste dagen rondom uw dierbare im een vertrouwde omgeving kunt doorbrengen. Een 'eigen' omgeving kan thuis zijn, of in een rouwcentrum of opbaarkamer van een collega-uitvaartondernemer. Wij zijn bekend met de mogelijkheden in Bemmel en doen graag suggesties. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de overledene in onze Rouwhuiskamer op te baren, waar u de sleutel van kunt krijgen. Het is voor u troostend te weten dat de overledene in een fijne huiskamer is waar wij hem/haar liefdevol verzorgen. 
Voor informatie: 026 32 58 440 of mail info@tumulus.nl

Mooie locaties in en rondom Bemmel

Samen met u gaan wij op zoek naar een mooie locatie voor bijvoorbeeld een afscheidsbijeenkomst en voor de crematie of begrafenis. Het is zo belangrijk dat een plek u ondersteunt met de juiste sfeer. Het is ook fijn om een aansprekende plek te vinden om eventueel na afloop van het afscheid alle kennissen, vrienden en familie te ontmoeten en samen herinneringen aan uw dierbare op te halen.
In dit alles denken wij mee en dragen wij vele suggesties aan in de omgeving van Bemmel.

Begraven in Bemmel

Bedenk dat u vrij bent om voor een begraafplaats te kiezen: in Bemmel, Lingewaard of daarbuiten. U bent niet gebonden aan de woonplaats. In Bemmel zijn dit de begraafplaatsen:
- Gemeentelijke begraafplaats De Teselaar, Teselaar 29, Bemmel
- RK begraafplaats Donatuskerk, Loostraat, Bemmel
En verder in Lingewaard:
- Begraafplaats Hervormde Kerk, Molenstraat 1, Angeren
- RK Begraafplaats (BAVO), Kerkstraat/Bavoplein, Angeren
- Begraafplaats Pannerden, Pannerdenseweg, Doornenburg
- Kerkhof Martinus, Nijmeegsestraat 2, Gendt
- Begraafplaats Zandvoortsestraat, Zandvoortsestraat 1, Gendt
- Begraafplaats Biezenkamplaan, Bizenkamplaan, Haalderen
- Gemeentelijke begraafplaats De Hoeve, De Hoeve, Huissen
Belt of mailt u ons om hier meer over te horen.

Cremeren in Bemmel

Bemmel heeft (nog) geen crematorium. Wel zijn er veel mogelijkheden in de omgeving. Natuurlijk straalt elk crematorium een eigen sfeer uit en zal de ene beter bij de overledene en u passen dan de ander. Hieronder enkele mogelijkheden:
Ook is er een grote keuze in crematoria. Ieder crematorium straalt een eigen sfeer uit die in min of mindere mate bij uw voorkeur kan passen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:
Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.Berg en Dal is er geen crematorium. Wel kunt u uit verschillende crematoria in de omgeving kiezen. Zij hebben elk hun eigen bijzondere sfeer.
U kunt ook voor een crematorium in de omgeving kiezen:
- Begraafplaats en Crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18, 6815 AP  Arnhem
In een monumentaal begraafpark bevindt zich het Crematorium Moscowa. Een crematieplechtigheid kan georganiseerd worden in de Lindenzaal. Met haar puntdak en spectaculaire glas in lood kunstwerk kan deze zaal een bijzondere sfeer oproepen. Er zijn 145 zitplaatsen. Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN  Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen, Schoenaker 12, 6641 SZ  Beuningen
Dit crematorium beschikt over 2 aula's van verschillende groottes. Een grote aula met plaats voor 220 personen en vele mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek. licht, kleuren en beeld zorgen we voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. De kleine aula biedt 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.
Er zijn ook 24-uurs opbaarkamers.
Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW  Nijmegen
Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is ook geschikt voor een intiem huiskamer afscheid. Uw nabestaande kan opgebaard worden in een van de rouwkamers (bezoek op afspraak). Een van deze kamers biedt de mogelijkheid van een 24-uurs kamer waar u de sleutel van krijgt.
Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15, 6718 ZA  Ede
Dit crematorium ligt in het hart van de Gelderse Vallei, aan de noordkant van Ede. In het uit leisteen opgetrokken gebouw zijn veel natuurlijke kleuren gebruikt, waardoor het prachtig harmonieert met de bosrijke omgeving. Vanuit de aula heeft u een mooi uitzicht over het bos. De warme inrichting en het intieme karakter van de aula zorgen voor een aangename sfeer. De aula heeft 125 zitplaatsen. Bij grote groepen wordt de ontvangstruimte en/of de koffiekamer betrokken. Er zijn twee koffiekamers met 90 en 60 zitplaatsen.
Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN  Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
Crematorium De Slangenburg, Nutselaer 4, 7004 HJ  Doetinchem
Het crematorium ligt vlak bij kasteel De Slangenburg, ten oosten van Doetinchem. De verschillende ruimtes bieden u een prachtig uitzicht over het typische Achterhoekse landschap. Er zijn twee aula’s: de Van Baerzaal (120 zitplaatsen) en ’t Voorhuus (maximaal 25 personen).

Wij vertellen u graag meer over de (sfeer)verschillen. Neem gerust contact met ons op.

Kosten van een uitvaart in Bemmel

Dat de kosten van een uitvaart snel kunnen oplopen en dat een uitvaart überhaupt niet goedkoop is, is bekend. Daarom is het goed om een helder beeld te hebben van de kosten. Wij geven deze informatie bij elke keuze die u maakt. Wij zijn daar transparant over. Omdat wij weten dat elke keuze gepaard gaat met een kleinere of grotere uitgave, zullen wij altijd duidelijk zijn over de kosten van keuzes die u maakt. Om enkele voorbeelden te geven: door grafkosten is begraven duurder dan cremeren, een advertentie in een regionale of landelijke krant is prijziger dan het versturen van een rouwkaart, en veel duurder dan het rondsturen van een mailbericht. De keuze van een 'omhulsel' (een kist of een baar met wade) heeft ook invloed op het totale kostenplaatje. En dan kunt u nog denken aan verschillen in de huur van locaties voor de opbaring, een afscheidsceremonie, een condoleance-samenzijn. Ook het aantal mensen dat u voor het afscheid uitnodigt bepaald hoe hoog de kosten zullen uitvallen. En wat te denken van uw keuze voor bloemen, (live)muziek, een beeld/geluidsopname, een fotograaf, een voorganger of begeleider, een ritueel...? 
Wilt u hier meer over weten? Wij maken graag een offerte op basis van uw wensen. 026 32 58 440 of mailt u ons 
Belangrijk: ookal heeft u elders een verzekering, dan mogen en kunnen wij de uitvaart voor u organiseren. Wij zorgen er gewoon voor dat de verzekering het geldbedrag aan u uitkeert.

Eigen wensen vastleggen voor een uitvaart in Bemmel

Het is voor nabestaanden heel fijn om te weten wat uw wensen waren voor een uitvaart. Het maakt keuzes duidelijk en geeft uw nabestaanden rust in een tijd die toch al zo droevig is. Het geeft hen de mogelijkheid hun aandacht uit te laten gaan naar het wennen aan het feit dat zij verder moeten zonder u, iemand waar zij van houden en die zij zo enorm gaan missen. Wilt u een gesprek over uw eigen uitvaart en van ons van gedachten wisselen over de mogelijkeheden (en de kosten)? Dat kan. Neemt u gerust contact met ons op.
Ook kunt u kosteloos ons 'Laatse Wensenboekje' opvragen. Een boekje die u aan de hand neemt langs de vele mogelijkheden die er zijn voor een uitvaart.

Hoe kan Tumulus u helpen?

Als kleine uitvaartondernemer helpt Cunera Schaapveld van Tumulus uitvaartbegeleiding u graag verder rondom alles wat met een uitvaart te maken heeft. Zij doet dat met een luisterend oor, een oog voor detail, liefdevol, inlevend en zakelijk, elegant tegelijkertijd. Wilt u kennis met haar maken? Belt of mailt u gerust!

En wat te doen bij overlijden? Dat leest u hier.

 
Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar


 

Contact