Angeren

Een uitvaart in Angeren regelen

Tumulus kan u bij het verzorgen van een begrafenis of crematie voor een uitvaart vanuit Angeren ondersteunen. Wij luisteren naar u en ontzorgen in de dagen (voor en) na het overlijden van uw dierbare. Zo krijgt u gelegenheid om liefdevol en met aandacht afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Samen Met u geven wij invulling aan een passende crematie of begrafenis in Angeren, waarbij u op een waardige, warme manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. U bent bij ons verzekerd van:

- Persoonlijke en betrokken aandacht in alle details;
- In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare;
- Wij verzorgen de uitvaart ongeacht de verzekering en houden rekening met financiële beperkingen;
- Als een thuisopbaring niet mogelijk of wenselijk is, bieden wij onze Rouwhuiskamer in Huissen, maar wij kunnen u ook informeren over andere plekken met een warme uitstraling.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden voor een crematie of begrafenis vanuit Angeren? Neemt u dan contact met ons op.
Mogelijkheden om de overledene op te baren in Angeren
De laatste verzorging van uw dierbare is altijd een bijzonder moment. We kunnen samen met u de overledene verzorgen. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor. Ook kunt u de verzorging aan ons overlaten. We bespreken met elkaar waar de opbaring plaats gaat vinden: thuis in bed of op een baar, of in een uitvaartcentrum of opbaarruimte in de omgeving van Angeren. 
Een andere mogelijkheid van uit Angeren is dat u de sleutel van onze Rouwhuiskamer in Huissen krijgt en dat wij uw dierbare 'bij ons' opbaren. De sfeervolle huiskamer is dan in de afscheidsdagen 'van u'.

Begrafenis of crematie vanuit Angeren

Het werkgebied van Tumulus uitvaartverzorging is erg ruim. Wij zijn werkzaam in alle kernen van de gemeente Lingewaard (en daarbuiten), en in Angeren in het bijzonder voor het verzorgen van een uitvaart.

Begraven in Angeren

Een begrafenis vanuit Angeren is mogelijk op bijvoorbeeld:
- RK begraafplaats (BAVO), Kerkstraat/Bavoplein, Angeren
- Begraafplaats Hervormde Kerk Angeren, Molenstraat 1, Angeren
U bent niet gebonden aan de begraafplaatsen van uw woonplaats. Als een andere begraafplaats u meer aanspreekt, dan kunt u daar ook een graf aanvragen. Zo is er bijvoorbeeld de Algemene Begraafplaats De Hoeve in Huissen, op de Algemene Begraafplaats Gendt of op de Algemene Begraafplaats De Teselaar Bemmel. Daarnaast zijn er de Bijzondere begraafplaatsen, deze behoren bij een kerk.

Crematie in Angeren

Ook is er een grote keuze in crematoria. Ieder crematorium straalt een eigen sfeer uit die in min of mindere mate bij uw voorkeur kan passen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:
Crematorium FineVita, Polderstraat 1a, 6666LD  Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.
Na afloop komt u op een zelf te bepalen tijdstip naar onze locatie in Heteren voor het laatste afscheid.Berg en Dal is er geen crematorium. Wel kunt u uit verschillende crematoria in de omgeving kiezen. Zij hebben elk hun eigen bijzondere sfeer.
U kunt ook voor een crematorium in de omgeving kiezen:
- Begraafplaats en Crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18, 6815 AP  Arnhem
In een monumentaal begraafpark bevindt zich het Crematorium Moscowa. Een crematieplechtigheid kan georganiseerd worden in de Lindenzaal. Met haar puntdak en spectaculaire glas in lood kunstwerk kan deze zaal een bijzondere sfeer oproepen. Er zijn 145 zitplaatsen. Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN  Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen, Schoenaker 12, 6641 SZ  Beuningen
Dit crematorium beschikt over 2 aula's van verschillende groottes. Een grote aula met plaats voor 220 personen en vele mogelijkheden om de door u gewenste sfeer te creëren. Met muziek. licht, kleuren en beeld zorgen we voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. De kleine aula biedt 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.
Er zijn ook 24-uurs opbaarkamers.
Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130, 6537 TW  Nijmegen
Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is ook geschikt voor een intiem huiskamer afscheid. Uw nabestaande kan opgebaard worden in een van de rouwkamers (bezoek op afspraak). Een van deze kamers biedt de mogelijkheid van een 24-uurs kamer waar u de sleutel van krijgt.
Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15, 6718 ZA  Ede
Dit crematorium ligt in het hart van de Gelderse Vallei, aan de noordkant van Ede. In het uit leisteen opgetrokken gebouw zijn veel natuurlijke kleuren gebruikt, waardoor het prachtig harmonieert met de bosrijke omgeving. Vanuit de aula heeft u een mooi uitzicht over het bos. De warme inrichting en het intieme karakter van de aula zorgen voor een aangename sfeer. De aula heeft 125 zitplaatsen. Bij grote groepen wordt de ontvangstruimte en/of de koffiekamer betrokken. Er zijn twee koffiekamers met 90 en 60 zitplaatsen.
Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN  Nijmegen
Ook dit crematorium, gelegen naast de begraafplaats Jonkerbos, heeft 2 aula's. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. De kleinere aula biedt een familie de mogelijkheid in kleinere kring afscheid te nemen; er is hier ruimte voor 30 personen. Er is in Jonkerbos eveneens de mogelijkheid uw dierbare op te baren in de afscheidskamer. Bezoek is altijd op afspraak.
Crematorium De Slangenburg, Nutselaer 4, 7004 HJ  Doetinchem
Het crematorium ligt vlak bij kasteel De Slangenburg, ten oosten van Doetinchem. De verschillende ruimtes bieden u een prachtig uitzicht over het typische Achterhoekse landschap. Er zijn twee aula’s: de Van Baerzaal (120 zitplaatsen) en ’t Voorhuus (maximaal 25 personen).

Wij vertellen u graag meer over de (sfeer)verschillen. Neem gerust contact met ons op.
En wat kost een uitvaart vanuit Angeren?
Bij een uitvaart zijn er heel wat keuzes die gemaakt kunntne worden. Iedere keuze die u maakt heeft invloed op de totale kosten van de uitvaart. Dat een uitvaart kostbaar is en kan worden is bekend. Daarom zijn wij graag helder over de kosten waar u mee te maken krijgt bij de verschillende keuzes die u maakt. Zo zijn de volgende elementen van een uitvaart bepalend voor de hoogte van de totale kosten: begraven (duurder) of cremeren? Een mailing, rouwkaarten of een rouwadvertentie? Op welke locatie wilt u uw geliefde opbaren, een afscheidsplechtigheid organiseren, een condoleance-samenizijn houden? Hoeveel mensen wilt u uitnodigen bij dit afscheid? En verder... aan welke bloemstukken denkt u? Herinneringsprentjes? Dankkaartjes? Een bepaald rouw-vervoermiddel? Live-muziek? Een ritueel-begeleider, voorganger, spreker?... Neemt u gerust eens contact met ons op, wij maken graag tijd voor u en stellen dan een offerte op op basis van uw voorkeuren.
En ookal bent u elders verzekerd, wij mogen en kunnen de uitvaart dan toch voor u organiseren. Want in dat geval zorgen wij ervoor dat de verzekering in een geldbedrag aan u wordt uitgekeerd. Een verzekering is geen belemmering voor u om Tumulus u te laten ondersteunen bij het regelen van een uitvaart.

Uw eigen wensen voor een uitvaart in Angeren vastleggen

Een overlijden brengt veel met zich mee. Aan de ene kant is er het intense verdriet om het verlies, maar u moet ook veel regelen en zakelijke beslissingen nemen.  Tumulus raadt aan om van tevoren eens te oriënteren in de mogelijkheden bij een uitvaart Angeren. Een begrafenis, een crematie, de keuze hiervan is slechts al een van de mogelijkheden, waarover wij met u kunnen spreken. Wilt u een dergelijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 026 32 58 440
Ook kunt u kosteloos ons Laatste wensenboekje aanvragen: een fijne leiddraad om uw gedachten rondom uw eigen uitvaart te ordenen en op papier te zetten.

Hoe kan Tumulus u helpen bij een uitvaart vanuit Angeren?

Op een vaak onverwacht moment en in een intens verdrietige periode staat u voor het maken van veel keuzes... in korte tijd. Keuzes die u meestal nog niet eerder heeft gemaakt, en die u goed wilt maken, want de uitvaart van uw dierbare regelen, dat kunt u maar één keer doen. Door onze ervaring, onze bekendheid met de regio, ons meeleven en onze elegante, bescheide en liefdevolle werkwijze, nemen wij u bij de hand in ieder stap die door u genomen moet worden. Vanaf uw eerste telefoontje doen wij alles Naast u en Met u: het geven van de laatste zorg, het opbaren van uw dierbare, het voorbereiden van de uitvaart, inhoudelijk vorm geven aan dat afscheid, afscheid nemen op die laatste dag, en na afloop met u terugkijken of de hectische dagen -vaak weken- van het sterven en afscheid nemen. Zo groeit u naar nieuwe troostende herinneringen: u heeft alles gedaan wat u voor uw geliefde kon doen. Dit gevoel zal u sterken in uw verdriet.

Wat te doen bij overlijden? Dat leest u hier.

Belt u bij overlijden: 026 - 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar


 

Contact