Update Corona maatregelen 24 juni 2020

Premier Rutte kondigde gisteren in zijn persconferentie aan dat er meer belangstellenden bij een uitvaart aanwezig kunnen zijn, mits de anderhalve meter afstand in acht wordt gehouden.
Per 1 juli 2020 wordt het maximumaantal bezoekers bij een uitvaart verruimd. Hieronder vindt u de voornaamste afspraken:

Geen limiet,
mits voldoende afstand tussen de bezoekers mogelijk is en bezoekers kunnen zitten, er vooraf is gereserveerd en er een gezondheidscheck heeft plaatsgevonden.

Anders geldt:
Maximaal 100 belangstellenden bij een bijeenkomst binnen, mits voldoende afstand tussen de bezoekers mogelijk is.
Maximaal 250 belangstellenden bij een bijeenkomst buiten, mits voldoende afstand tussen de bezoekers mogelijk is. Buiten mogen schermen tussen tafels geplaatst worden om bezoekers van verschillende huishoudens toch dichter bij elkaar te laten zitten.Voldoende afstand bewaren blijft dus belangrijk. Voldoende afstand is anderhalve meter afstand, maar dat geldt niet voor:
-Personen die één huishouden vormen.
-Kinderen tot 12 jaar.
-Jongeren tot 18 jaar onderling (jongeren moeten wel anderhalve meter afstand houden ten opzichte van volwassenen die niet tot hun huishouden behoren).

Sinds 1 juni was catering bij een ‘nazit/condoleance’ onder voorwaarden al mogelijk.
Binnen de mogelijkheden van de locatie en in overleg met u, zorgen wij voor de unieke en ‘eigen’ uitvaart die bij u en de overleden past.