Lezing 14 oktober: "Hallo, ik ben nog niet dood!" in Rouwhuiskamer Tumulus

Op donderdag 14 oktober 19.00 uur vindt de eerste lezing van de Funeraire Salon in de Rouwhuiskamer plaats: Weverstraat 5 in Huissen. Monique Mulders vertelt over háár (over)leven, en het meeleven van de mensen in haar omgeving, vanaf het moment dat zij de diagnose borstkanker kreeg. De toegang is gratis. Voor déze lezing graag aanmelden vóór 8 oktober (info@tumulus.nl of 026-3258440).
 

(Over)leven en meeleven

Monique werd van de ene op de andere dag patiënt. Ze vroeg aan haar vriendin en fotografe Jikke Göbel, om haar behandelproces op beeld vast te leggen. Het werd een intens, maar ook mooi jaar opgetekend in hun boek “Hallo, ik ben nog niet dood!”. Een jaar waarin Monique -die nu genezen is verklaart- haar ziekte de baas werd, waarin vriendschappen en familiebanden intensiever werden en waarin het leven vooral ook doorging met de hulp van velen om haar heen. Een lezing die veel ruimte biedt voor vragen, discussie, eigen inbreng en verhaal.
 

Muzikant

Met zijn uniek piano -en gitaar speelstijl weet Kees Bulder (20) uit Westervoort de luisteraar te raken op deze avond.
 

Funeraire Salon

Uitvaartondernemers Cunera Schaapveld (Tumulus Uitvaart) en Britt van Uem (Sonsdaal Uitvaartzorg) geven in hun Funeraire Salon boeiende sprekers het woord over thema’s rondom de dood. U kunt zich voor één of meerdere lezingen aanmelden (info@tumulus.nl of 026-3258440:
10 november: Bert Keizer, arts-geriater, filosoof en columnist over zijn werk in het verpleeghuis en over euthanasie.
13 januari: Natascha Dröge-Steenbergen, notaris, over nut en noodzaak van het (levens)testament.
14 april: Marinus van de Berg, verpleeghuispastoor en schrijver over zorg, rouw en verlies.
9 juni: Open Huis