Donderdag 9 juni inloopavond Funeraire Salon

Na vijf boeiende lezingen met spraakmakende gasten sluiten we het seizoen van de Funeraire Salon af op donderdagavond 9 juni van 19.00 en 21.00 uur met een open avond.

U bent van harte welkom binnen te lopen in de Rouwhuiskamer van Tumulus Uitvaart, Weverstraat 5 in Huissen. Toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.
 

Informeren

In de Rouwhuiskamer wordt u door uitvaartondernemers Cunera en Britt warm ontvangen. Zij leiden u rond en vertellen bevlogen over hun werk. De rondgang met een hapje en een drankje, brengt u langs workshops en demonstraties. Bloemist Cindy Leijser van Bloemsierkunst Huissen laat u de liefde die bloemen uitstralen zien.

Mariska Sleyffers van House of Shrouds vertelt u het ‘logische’ verhaal om uw dierbare overledene in een lijkwade te wikkelen en laat dit zien.
 

Muziek

In de tuin vindt u Esther Croez en Stef Vink die u laten ervaren hoe livemuziek troostend kan raken. En maak kennis met uitvaartgoochelaar Quintus van Amstel, De Paarse Goochelaar. Hij laat op ingetogen wijze wonderlijke magie zien.
 

Rouwhuiskamer

De Rouwhuiskamer is een ‘Thuis-huiskamer’. In de hectische en onwerkelijke dagen na een overlijden, is het voor nabestaanden fijn om in een eigen, warme, vriendelijke omgeving jezelf te zijn. Dat geeft rust en ruimte. Het huiselijke van de Rouwhuiskamer illustreert onze manier van werken als wij met nabestaanden vorm geven aan een uitvaart.
 

Volgend seizoen Funeraire Salon start vanaf september

We kijken terug op een geslaagd eerste seizoen van de Funeraire Salon.
Alle reden om binnenkort een nieuw seizoen van de Funeraire Salon te organiseren met wederom boeiende sprekers en bespreekbare thema’s. Wij houden u op de hoogte via Hét Gemeente Nieuws, de Arnhemse Koerier en op deze site.
 
Wilt u in onze mailinglist opgenomen worden om geïnformeerd te blijven over de Funeraire Salon of heeft u een andere vraag? Bel of mail gerust: 026-32 58 440.