Marco Boevink

Wij kregen de tip om Tumulus uitvaart te bellen op het moment dat mijn vrouw vrij plotseling overleed. Vanaf het eerste telefoontje met Loes van Tumulus, kreeg ik de indruk dat het helemaal goed zou komen. Adequaat handelen en zeer meedenkend vanuit loes gaf me een fijn gevoel, het voelde zeer vertrouwd

Meelevendheid en rust, zodat we alles op wens kunnen inrichten, en zo is het ook gebeurd met dank aan Loes

Loes is zeer meelevend, pro actief, klantgericht en beweegt in alles mee om de condoleance en uitvaart op wens van de nabestaanden te plannen en uit te voeren.

Het afscheid is op wens uitgevoerd, een zeer waardig afscheid.

Loes geeft vele goede adviezen,mooiste is dat Loes het voor elkaar heeft gekregen om mijn vrouw in het uitvaarthoes in Glanerbrug te krijgen. Het uitvaarthoes was net nieuw, de opening van het pand moest nog plaatsvinden, De locatie, de inrichting etc. paste het best bij mijn vrouw.

Mijn ervaring is dat Tumulus de tijd neemt voor de nabestaanden, het wordt niet afgeraffeld maar er wordt naar de nabestaande geluisterd en vanuit Loes haar uiterste best gedaan om de wens (en) te vervullen.

De dienstverlening vanuit Tumulus heeft me opgeleverd dat ik samen met mijn dochter kan terugkijken op een waardevol afscheid van mijn vrouw en moeder van on

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard