Heleen Visser

Graag delen we onze ervaring met Tumulus en met Stefan Boddenberg rond de uitvaart van mijn man/onze vader.

Vanaf het allereerste contact met Stefan voelde de begeleiding vertrouwd, persoonlijk, warm, betrokken en afgestemd op onze wensen. Alles wat van tevoren kon worden besproken en geregeld, hebben we nog samen kunnen doen. Direct na het overlijden nam Stefan ons niet alleen mee in wat nog moest gebeuren, maar nam hij ook echt de tijd voor ons verhaal. Dat hebben we als heel waardevol ervaren. Er komt zoveel op je af op dat moment, dat het heel fijn is als er eerst ruimte is voor contact en gehoord worden.

Die tijd en aandacht is er gedurende de hele week voorafgaand aan de uitvaart, bij het afscheid zelf en in de nazorg geweest. Stefan maakte de perfecte vertaalslag van onze wensen naar concrete acties/tips, kwam altijd met verschillende keuzemogelijkheden en wist ook waar we zijn hulp wilden en wat we zelf wilden doen. We konden hem altijd bereiken en hij kwam snel als er iets nodig was. Dit alles maakte dat wij enerzijds een gevoel van autonomie hadden over hoe het afscheid ging worden en anderzijds konden vertrouwen en steunen op Stefan en ook echt dingen konden loslaten.

De begeleiding tijdens het prachtige en liefdevolle afscheid was, net als de begeleiding in het voortraject, helemaal afgestemd, geruststellend, persoonlijk en betrokken. Als een soort stille kracht waren Stefan en zijn collega’s aanwezig, zodat wij ons volledig op het afscheid konden richten.

Een aantal weken na het overlijden is Stefan nog langs geweest voor een terugblik en om de dienstverlening af te sluiten. Voor ons maakte dat ook echt de cirkel rond. Ondanks alle verdriet hadden we ons geen mooier afscheid kunnen wensen en dat kregen we ook terug van de vele aanwezigen tijdens en na de uitvaart.

We raden dan ook iedereen aan om Tumulus te vragen de begeleiding bij het overlijden van een dierbare op zich te nemen.

Marijke, Annette en Heleen

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard