Debby Plante

Als je veel verdriet hebt en rust wilt in een hele moeilijke tijd, bel dan Tumulus, dan weet je dat je kunt loslaten en degene waar je zoveel van houdt, een prachtig persoonlijk en liefdevol afscheid krijgt.

Nadat mijn lieve mama ernstig ziek werd en we wisten dat ze niet meer beter zou worden, maakten wij kennis met Stefan (en later ook met Loes) van Tumulus. Vanaf het eerste moment voelde ik dat het goed zou komen.

Stefan, wat ben je een fijne oprechte persoonlijkheid en wat doe je je werk fantastisch! Je straalt rust uit, toont interesse in mama en ons en hebt aandacht voor de kinderen. Je toont veel respect voor de overledene en familie, bent nooit op de voorgrond maar staat er wanneer we je nodig hebben. Bij onzekerheid geef je net even dat steuntje in de rug voor genoeg zelfvertrouwen. Je kunt goed luisteren, je communicatie is warm en je hebt oog voor details waardoor het afscheid heel persoonlijk werd.

Het zijn de kleine dingen die het doen en daarmee maakt Tumulus het verschil.

Bedankt voor de warme samenwerking!

Hartelijke groet,

Debby Plante

Waar je ook woont,
wij staan voor je klaar

Om een overlijden te melden:
026 32 58 440

Tumulus uitvaart is gevestigd in Huissen, vlakbij Arnhem. Ons werkgebied strekt zich echter uit tot heel Oost-Nederland.

Uiteraard kun je ook van onze diensten gebruikmaken als je buiten de regio woont, of wanneer de uitvaart buiten de regio plaatsvindt.

Google reviews

(5/5)

Tumulus Uitvaart en
Rouwhuiskamer Huissen

Weverstraat 5
6851 AC Huissen
Routebeschrijving
Parkeren

Voor vragen of informatie zijn we telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar op:
026 32 58 440

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via:
info@tumulus.nl

Adres opslaan

Wil je ons aan je adresboek toevoegen?
Klik dan hier

Of scan deze code met je mobiel:

Tumulus vcard